26 Mar 2014

Lush Lemony Flutter Tırnak Eti Kremi

Lush Lemony Flutter Tırnak Bakım Kremi'ni arkadaşımda deneyip beğenmiş ve Lush'a gittiğimde ilk alınacaklar listeme eklemiştim ki ben gidemeden arkadaşım bu kremi alıp bana getirmiş.Kendisine bu kez buradan teşekkürler.

Blogumu uzun zamandır takip edenler bilirler.Geçtiğimiz yıl soyulan,kırılan,bir türlü uzamayan tırnaklardan şikayetçiydim.Bu yıl geçen yıla göre daha az sorun yaşıyor ve tırnaklarımı uzatabiliyorum.

Aslında tırnak rutinimde değiştirdiğim pek bir şey yok.Kendi sorunumun sebebine özel olarak bu yıl sadece daha  az oje kullanıyorum.Bir gün oje sürdüysem ertesi gün tırnaklarımı havalandırıyor ve ojemi çıkardıktan sonra tırnaklarımı sıkılmış limonun kabuğu ile ovup nemlendirici uyguluyorum.Tırnak bakım rutinim bundan ibaret.


Lemony Flutter'a gelince öncelikle tırnak ve sertleşen tırnak etlerinin bakımı için üretilmiş bir ürün.Miktarını ihtiyacınıza göre ayarlayıp tırnaklarınıza uyguladığınızda daha bakımlı görünen tırnak ve tırnak etlerine sahip olmanız mümkün.Manikür yaptırmayı tercih etmeyen biri olarak bu krem manikürlü gibi görünen ellere sahip olmayı destekliyor.İçinde limon özü ve pek çok yağ bulunduran kremin içerik listesi şu şekilde...

İçindekiler

Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax, (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine soja), Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagettes Oil (Tagettes glandulifera), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate (Borax), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Methylparaben, Propylparaben. 


Yapısı yoğun ve butter tarzı bir ürün olduğundan tırnak bakımınızı gece ya da dinlenme zamanlarında yapmanız nemli parmaklarınızla bir yerlere dokunup izler bırakmanızı engelleyecektir.

50 ml olan krem kolay bitirilecek bir ürün olmamasına rağmen diz,dirsek,topuklar gibi cildin sertleşen diğer bölgelerinde de kullanılabildiğinden bitirmek biraz daha kolaylaşabiliyor.

Pek çok kişiden duyduğum kadarıyla uzun süre beklediğinde harika limon kokusundan eser kalmayıp bozulabiliyormuş.Bu sebeple gözümün önünde tutup sık sık kullanıyorum.

Lush Hayvanlar üzerinde test yapmıyor ambalajlarıda %100 geridönüşebilir malzemeden üretiliyor.Bu sebeple ambalajları atmayıp beş adet boş ambalajı mağazaya götürdüğümüzde bir tane taze maske sahibi oluyoruz.Bu bilgiyide ekledikten sonra sizin bu krem hakkındaki görüşleriniz sorabilirim.

Lemony Flutter hakkında siz neler düşünüyorsunuz ?


26 yorum:

  1. Lush urunlerinin kokulari sahane oluyor,gule gule kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazadan dışarı taşan mis kokular bunun kanıtı canım.Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. bende almak istiyorum bir türlü Lush'a gitmek kısmet olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende pek sık uğrayamıyorum canım.Ayağımın hiç gitmediği bir AVM'de Lush :/

      Sil
  3. benimde alıncakların en baş listesinde geliyor. Tester olarak lush etkinliğinde almıştım. Ve o gündür hala alacağım :) güle güle kullan kesinlikle mükemmel bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Senem'cim.En kısa zamanda edinirsin umarım :)))

      Sil
  4. minik bir testerını kullanıp çok beğenmiştim..elimdekileri bitirip alayım diye bekliyorum ama en iyisi beklemeden almak .. oh bahanemi de yarattım böylece :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana kalırsa el altında bulundurulası bir krem canım.Hazır bahanede çıkmışken al gitsin.Çok çok öpüyorum :)

      Sil
  5. ben bunu arkadaşlarıma dağıta dağıta 1 senede bitirebildim şimdi meşhur dax kullanıyorum bakalım o nasıl olacak ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O derece zor bitiyor yani.Önümüz yaz olduğundan bende biraz zor bitiririm sanırım.Dax ile ilgili yorumlarını bekliyorum canım :)

      Sil
  6. Ben tam bir tırnak eti kremi canavarıyım. Favorim Burt's Bees. Bunu da mağazada denemiştim, güzel bir ürüne benziyor. Sen de güle güle kullan canım:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burt Bees denemedim ama merak ettiğim bir markadır.Bunun hem nemlendirmesine hemde kokusuna bayıldım Yelda'cım :)

      Sil
  7. Çabuk bozulan bir ürünü bu kadar büyük bir pakete koymaları iyi olmamış. Oysa limon konusunu da çok severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet normal krem miktarında düşünülmüş ama minicik bir dokunuşla tüm parmakların nemlendiği bir krem olunca bitirmek zorlaşıyor haliyle :)

      Sil
  8. Bunun methini o kadar çok duydum ki artık almam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok duymuştum canım.İyiki benim olmuş :))

      Sil
  9. Lust 3 ve 6 gibi bir sürede tükenmesi gereken bazı ürünlerini büyük ambalajlarda sunarken hiç tüketenleri düsünmüyor. Bu kremi uzun bir zaman önce kullandım faydasını gördüm ama bitiremeden bozuldu... Tek şikayetim o oldu mutlu günlerde kullan canım çok öptüm http://goosestyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım çok teşekkürler.Kim bahsetse aynı şeyi söylüyor bu ürün hakkında.20 ml olup daha uygun fiyatlı olsa daha avantajlı bir ürün olur sanırım.Çöpe ürün yollamakta hiç hoş değil.Bir an önce bitirmeye çalışmalı o zaman :)

      Sil
    2. ben de bu konuda ikinize de katılıyorum.
      2 ürününü denedim ben de. "karma" adlı parfüm ve göz altı kremi (tam adını unuttum, sanırım benim aldığımı aynı zamanda göz altı beyazlatıcısı olarak da kullanabiliyorduk.) göz altı kreminin kısa süreli bir tüketim zamanı vardı. sanırım, dükkanın o mis kokulu büyüsüne kapıldığımdan, alırken o kadar kısa sürede bu ürünü bitiremeyeceğimi hesaplayamadım. haliyle yarısı bile bitmeden çöpe gitti :(
      parfüme gelince testerını denediğimde çok beğenerek alsam da, kısa bir zamanda giderek ağırlaştı (sanırım bozuldu).
      esasen tüketim politikalarını çok beğendiğim için tercih ettiğim bu marka bende hayal kırıklığı yarattı yazık ki.

      sevgiler...

      Sil
    3. Paylaşılabilecek gibi olan ürünleri hemen paylaşıp bozulmasını engellemek lazım o zaman.
      Lush ürünleri bozulmaya biraz yatkınlar sanırım.Geçtiğimiz günlerde arkadaşımın denemem için getirdiği saç maskesi 3-4 saat arabamda bekleyince kullanılamaz hale gelmiş.Kötü kokusuna tahammül edilecek gibi değildi ve çöpe gitti :/

      Sil
  10. Güle güle kullan tatlım, güzel ellerini daha da güzelleştireceğinden eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkürler bu güzellikle beni tanıştırdığın için :)))

      Sil
  11. tirnakların hava alması çok önemli ne yazıkki benim de havasızlıktan tirnak yatagim bozuldu kötü gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız.Neyseki uzadıkça gidiyor kötü görüntü.Her gün limonla ovulup nemlendirilirse daha çabuk kendine geliyor :)

      Sil
  12. Merhaba, dax sulphur kullandınız mı? Eğer kullandıysanız ikisinden birini tercih etseniz hangisi olurdu? Ben şuan sulphur kullanıyorum ancak kokusu rahatsız ediyor öyle limon falan kokmuyor yani ama 1 aylık uzama sürecini 10 gün gibi bir süreye indirmesi güzel bir olay. Bu ürün için de aynı şeyler geçerli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki Dax Sulphur kullanmadım.Lush Lemony Flutter güzel bir ürün ve ülkemizden çekilmiş olması büyük talihsizlik bence :/

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma