17 Mar 2014

Bitenler&Çöpe Gidenler #6

Yeni haftaya bitenlerin ağırlığından kurtularak başlamak istiyorum.Yine renkli kozmetik içermeyen,kişisel bakım ağırlıklı bir bitenler yazısı olacak.
Son bir buçuk ayın bitenlerine göz atalım.


1-Oriflame Milk&Honey Gold Saç Maskesi : Milk&Honey Gold serisi Oriflame'nin sevdiğim serilerindendir.Bu saç maskesi indirimde yakaladıkça alacağım ürünlerden olmasına rağmen etkisi iyi bir saç kreminin ötesinde değil.

2-Yves Rocher Bio Culture Duş Jeli : %98 Doğal içeriğine rağmen kokusu nedeniyle tekrar alacağım bir ürün değil.Kokusu banyo keyfi yaşatacak kokulardan değil ne yazıkki.

3-Lilibe Makyaj Düzeltme Çubukları :Rossmann'da satılan makyaj düzeltme çubukları özellikle bozulan göz makyajını,bulaşan rimelleri düzeltmede yardımcı bir ürün.Elimdeki farklı iki marka bittiğinde tekrar alabilirim.

4-Bee Beauty Sıvı Sabun: Gratis markalarından olan Bee Beauty Sıvı Sabun Lifebuoy'dan sonra favorim.Kokusunu ve ambalajını çok sevdiğimden tekrar alabilirim.

5-Down Under Naturals Argan Oil Şampuan:Bir dönem sık sık aldığım severek kullandığım bir şampuandı.Bu ara başka şampuanlar deniyorum ama hafızamda saçlarımı güzel yumuşatan,tekrar alabileceğim bir ürün olarak kaldı.

6-Giovanni Silk&Smooth Şampuan :Geçen hafta blogta ayrıntılı yazdığım,saçlarımı yumuşatmak yerine dahada sertleştiren ve memnun kalmadığım bir ürün oldu.Bu nedenle tekrar alınmayacak.

7-Gliss Sıvı Saç Kremi: Banyo sonrası ıslak saçlarımı açmak için kullandığım bu spreyden kaç şişe bitirdiğimi hatırlamıyorum.Daha iyi bir ürün tavsiyesi almadığım sürece devam edeceğim sanırım.

8-Oriflame Kuru Şampuan:Bir dönem bir kutu alıp kullandıktan sonra ikinciyi kutuyu aldığım ancak ikincisi öylece kalan bir ürün oldu.Saça temiz görünüm vermesine rağmen gün içinde çok fazla hissettiğim ve beni rahatsız eden kokusu yüzünden tekrar almıyor bunuda çöpe gönderiyorum.
Bu ara kullanıp memnun kaldığım kuru şampuan için tık tık...

 Flormar Aseton :Flormar aseton'u oldukça uygun bir fiyata görünce almıştım.Flormar'ın önünde Parmex ve Benri Koyu Renklere özel Aseton favorim.Sanırım tekrar alınmayacak.


10-Alouette Islak Tuvalet Mendilleri : Rossmann markası olan bu mendiller seyahatler için oldukça uygun.İki çeşidi var.Aloe Vera'lı olan çeşidinden uzak durup Papatyalı olana şans vermenizi öneririm.

11-Bebak Makyaj Temizleme Mendilleri :Bebak mendillerin sevenide çok sevmeyenide.Ben uygun fiyatından dolayı seven gruptayım.Ağır göz makyajı yapmayanları zorlamayacak üç-üç buçuk TL fiyata satılan alınası bir ürün bence.Yakında ayrıntılı yazacağım.

12-Garnier Pure Nemlendirici :Sivilce karşıtı olan bu ürünü geçtiğimiz yıl indirimden almıştım ancak sonucunu gözlemleyebilecek kadar bile kullanamadım.Tek söyleyebileceğim fresh ama yoğun kokulu bir krem olduğu.

13-Colgate Optik White Diş Macunu :Beyazlatma vaadi pek yerinde olmasada temizliği ve ağızda bıraktığı ferahlığı çok sevdiğim hatta tekrar aldığım bir ürün oldu.

14-Gratis El Kremi :Markasını bilmediğimden satıldığı yerle isimlendirdiğim bu kremi işyerinde arkadaşımla birlikte kullanarak bitirdik.Alma sebebim vanilya kokularını seviyor olmamdı ama hem koku hemde verdiği his nedeniyle  tekrar alacağım bir ürün olamadı.

15-Yves Rocher El Kremi :Hafif bitkisel kokuya sahip ve nemlendirmesi başarılı bir üründü.Kokusunu çok daha fazla sevdiğim kremlerim olduğundan tekrar almayı düşünmüyorum.

16-Rapunzel Secret Kömür Özlü Saç Maskesi :Tek kullanıma rağmen saçlarımı oldukça yumuşatan bir üründü.Blogta yazdığım yazıyı beğenen firma Gülsen'in etkinliğinde 50ml boyunu hediye etti.Sanırım bu boyuyla kesin bir kanıya varmam mümkün olacak.

Bu ayın bitenleri hakkında düşüncelerim böyleyken ortak kullandığımız ürünler hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Mutlu bir hafta geçirmeniz dileklerimle :)



14 yorum:

  1. Oriflame kuru şampuanı çok merak ediyordum hatta sipariş vermiştim ama kutuya koymayı unutmuşlardı. yazını okuyunca iyi ki unutmuşlar dedim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede iyi olmuş canım.Sephora'da satılan Batiste ya da Lush Kuru Şampuan'a bakabilirsin :)

      Sil
  2. Giovanni, içeriği eh diğerlerinden daha temiz diye tercih ettiğim bi marka ama beyaz olan serisi ile pek anlaşamadık. Mor ve yeşil renk olan seri güzel ama ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giovanni beyaz seri ile ilgili çok kişinin düşünceleri aynı.Herkes renkli serileri tavsiye ediyor.Bundan sonra alırsam bende diğer serilerden seçim yapmayı düşünüyorum :)

      Sil
  3. Merhabalar :) Garnier nemlendirici yi çok merak ediyorum. Nerede bulabilirim ? Gratis kosmohome migros neresi varsa her yere baktım yok yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldığım dönem her yerde vardı.Ben Migros'tan almıştım ama son durumunu hiç bilmiyorum gerçekten :/

      Sil
  4. Bitenler bölümünü çok seviyorum,hem bu sayede birçok ürün tanıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın.En kesin sonuçlar bitenlerden çıkıyor bence :))

      Sil
  5. Yves Rocher Bio Culture Duş Jeli fazla doğal değil mi:)

    Ben de çok sevmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle sanırım :) Doğal ama mutluluk yaratmıyor .Öyle ki duş jellerinde koku çok önemli benim için :)))

      Sil
  6. "Gliss"in bu sıvı saç kremleri,büyük bir yardımcı gerçekten :)

    YanıtlaSil
  7. Evde birşey kalmamış yahu bitirmişsin hepsini =) Tebrik ederim ^^ Ohh gelsin yenileri =)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler canım ama ne yazık bitmesi gereken pek çok şey var daha.Özellikle en renklilerinden :)))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma