13 Şub 2014

ZOYA İLE AŞKIN HER RENGİNİ YAŞA


Zoya Oje’nin yeni seri renkleri ile sevgilinizin elini daha içten tutun. Rengarenk Zoya’lar ile bu özel daha renkli bir aşka el ele girin.

Bu özel gecede, kendinize daha fazla özen göstererek şık ve bakımlı halinizle baş döndürmek istediğinizi biliyoruz. Gözlerinizle ona olan sevginizi yansıtırken, ellerinizle de bu aşkı hissettirmek için ZOYA Ojenin canlı renkleri ile şıklığınız tamamlayın.


Romantik bir gecede gözleriniz ve ellerinizin başrol oynadığını düşürsek, şıklığınızı tamamlayacak renklerin her tonunu ZOYA ojede bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Zoya ojenin Cashmeres & Satins serisinden Giovanna’nın parlak yeşili veya Maria Luisa’nın ışıltılı ojeleri ile gecenize renk katabilir, bakımlı ellerinizdeki farklı renklerle cesur bir şıklık sergileyebilirsiniz.



Tüm seçkin eczane ve parfümerilerde..
Satış noktalarına www.miramaygroup.com dan ulaşabilirsiniz

Zoya Oje : 36 - TL

Bilgi İçin: www.miramaygroup.com
                  www.zoyaturkiye.com


4 yorum:

  1. Zoya ilk defa duyduğum bir oje :) Denermiyim bilmiyorum Oje segmentindeki fiyat düzeyinin baya bir üzerinde anlamlı bir farklılık yaratmalı ki :) fiyat /fayda beklentimi tatmin edebilsin güzel bir bilgilendirme olmuş sevgiler teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok eczanelerde satıldığı için denk gelmemiş olabilirsin.Fiyatı biraz pahalı ama en büyük artısı zararlı kimyasal içermiyor olması.Hamilelerin bile büvenle kullanabileceği belirtiliyor.
      Sevgiler :)

      Sil
  2. merhaba gfc den sizi takip etmem için ne yapmam gerekiyor.2 gündür deniyorum ama yapamadım.bu arada tlf dan giriyorum.şimdidn teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonda ekran görüntüsünün en altına gelip web sürümünü görüntüle butonuna tıklayın.Blog anasayfasında Bu Siteye katılın yazısına tıklayıp istediğiniz hesabınızla oturum açın.Genel olarak izlemeye alıp yorum kısmına blogu izlediğiniz ismi bırakmayı unutmayın.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma