26 Şub 2014

Real Techniques Expert Face Brush&Blush Brush

Günün yazısı Real Techniques okumaktan sıkılmayan ya da henüz sahip olmayıp almayı planlayanlara gelsin ♥
Real Techniques fırçaları uzun süredir almak istiyordum ama ne yazıkki alışveriş yasağından sonra yurt dışı alışverişi yapmaya cesaret edemeyen azınlık gruptayım.Dolayısıyla bu fırçalara sahip oluşum yaklaşık bir ay önce Kozmela.com'un Real Techniques satışına başlamasıyla oldu.

Fırçalar bloglarda çok yazıldı çizildi.Bu sebeple çok detaylı yazmayıp,çok yakında pek çok yerde karşınıza çıkabilecek fırçaların en belirgin özelliklerine değineceğim.


Benim ilk seçimlerim markanın en popüler ürünlerinden Expert Face Brush (Uzman Yüz Fırçası) ve Blush Brush Allık Fırçası)oldu.Her iki fırçada sentetik.Sentetik olması hem hayvanlardan elde edilmemiş olması hemde kolay temizlenebilmesi anlamına geliyor.


Blush Brush :  Oldukça yumuşak ve pofidik kıllara sahip bir fırça olan Blush Brush ile doğal görünümlü allık uygulaması mümkünken ben kıllarının biraz daha tok olmasını beklerdim.Ürünü alırken fazla yumuşak bulup biraz zorlandığım fırçanın ucuyla allığı alıp yandaki kıllarıyla uyguluyorum.


Expert Face Brush : Uzman yüz fırçası,adından anlaşıldığı gibi çok amaçlı kullanılabilen bir fırça.Bu fırçayı almadan önce daha büyük bir fırça hayal etmiştim.Elime geçtiğinde bir hayli şaşırsamda bu durum performansını etkilemediğini gördüm.Küçük ve yassı yapısı göz altı gibi bölgelerde de rahat uygulama yapılmasını sağlıyor.
Kısa ve tok kılları sayesinde likit ürünleri iz bırakmadan,yüksek kapatıcılıkla uyguluyor.

Expert Face ile tüm yüz makyajınızı yapmanız mümkün.Fondöten,renkli nemlendirici,krem allık,kapatıcı gibi likit ürünlerin yanı sıra pudra,aydınlatıcı ve toz allıkta başarıyla uygulanabiliyor.
*Ben zorda kalmadıkça likit ürün uyguladığım fırçalarla toz ürün uygulamamaya çalışıyorum.Aksi halde pudramsı ürünlerin üst tabakası ıslanıp bozulabiliyor.


Ben almış olduğum fırçaları başta Expert Face olmak üzere sevdim.oldukça .Özellikle bir tane fırça alacaksanız önceliği Expert Face fırçaya vermenizi öneririm.Zira benim makyaj çantamdan hiç çıkmayan bir fırça oldu kendisi.

30-35 TL aralığında ,uygun fiyatlı fırça kategorisindeki fırçalar önce Kozmela'da satılırken yavaş yavaş Migros ve Makromarketlere dağıtılmaya başlandı. Muhtemelen çok yakında tüm kozmetikçilerde bulmanız mümkün olacak.

Sizin favori Real Techniques fırçanız hangisi,bu iki fırçadan sonra sizce hangisi alınmalı  ?

22 yorum:

  1. Expert face fırçayı bende çok seviyorum :) Elimde bir de starter set var o da çok güzel :) Blush brush'da koleksiyonuma girmeli! sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Expert face fırçayı sevmeyen yok sanırım.Starter set içindeki iki fırçada gözüm var benimde.Tek satılsa hiç kaçırmam :)

      Sil
  2. Sonunda Türkiye'de satılmaya başlanması çok iyi oldu :) Maalesef daha Eskişehir'deki Migroslara gelmedi ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktığım tek Migrosta henüz göremedim bende.Darısı diğer markaların başına :))

      Sil
  3. Feelunique.com'dan allık fırçası alırken yanlışlıkla stippling almıştım :)) Ama ondan da memnunum, krem ürünleri sürerken kullanıyorum. Yine de aklımda expert face brush var. Güle güle kullan Kelebeğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stippling 187 muadili olduğundan alıp almamakta kararsızım canım ama Expert Face ile yapacağın uygulamalar çok çeşitli olduğundan tercih edebilirsin bence.Çok teşekkürler Kybelem :))

      Sil
  4. bu iki fırça rt lerin jokeri zaten her eve lazım bende..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyleymiş canım.Bende okuduğum yorum ve aldığım tavsiyeler üzerine ikisini almıştım hemen.Öpücükler :)

      Sil
  5. Expert face benim içinde ilk sırada..ancak ikinci fırçam setting brush. Aydınlatıcı kullanmayı çok seviyorum bu fırça aydınlatıcı için ideal. Ayrıca gözaltı kapatıcısını sabitlemek için pudra uygulamasında çok başarılı. Migros sağolsun, sayesinde fiyatları da daha normale döndü. Henüz Ankara'da görmedim ama yakın zamanda gelir diye umuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatıcı için MAC 109 kullanıyordum bir süredir.Canlı canlı görebilirsem Setting Brush'a bakacağım mutlaka.Migros fiyatları uygunmuş gerçekten.Hatta zaman zaman özel indirim bile olabileceğini tahmin ediyorum ben.Öperim canım :)

      Sil
  6. Krem allık seviyorsan Stippling Brush bir sonraki seçenek olabilir. Eğer aydınlatıcı uygulamak, göz altındaki kapatıcıyı sabitlemek rutininde daha çok varsa Setting Brush derim :)

    Sevgiler, Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım Krem allık çok nadir kullansamda hatta elimde Stippling'e benzer 187 olsada gözüm hep bu fırçaya kayıyor nedense :))

      Sil
  7. İlk olarak Expert Face Brush'ı almak istiyorum. Gittiğim Migros'ta yoktu ama umarım en kısa zamanda gelir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eda'cım kesinlikle doğru tercih olur tatlım.Umarım kısa zamanda bulabilirsin :)

      Sil
  8. Elimde expert face e dupe olabilecek güzellikte 2 tane fırça olunca listemden çıkarım allık fırçasını almak istiyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceyda'cım Blush Brush en kısa zamanda senin olur inşallah :))

      Sil
  9. Ikiside muhtesem,
    Ikisinide degistirmem baska bir fircaya :)

    YanıtlaSil
  10. Ne.kadar.da.tatlilarmis bunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem görünüşleri güzel hem işlevleri hemde fiyatları canım :)

      Sil
  11. ben de RT fırçaları alırken önceliği ikisine vermiştim, ve hiç pişman olmadım :)) ikimiz de güle güle kullanalım :D

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma