20 Oca 2014

TELEFONLARIMIZIN GİYİNDİĞİ ADRES ; TELEFONGİYDİR.COM

Graham Bell; bundan uzun yıllar önce sevgilisiyle rahatça konuşabilmek için telefonu icat ederken yıllar sonra icadının bu kadar popüler olacağını bilebilir miydi acaba ?

Fotoğraf çekiminden,video kaydetmeye,adres bulmadan müzik dinlemeye,hatta sosyal medyayı tek tuşla elimizin altına getirmeye yarayan telefonlarımızın kendi olduğu kadar, onları koruyan kılıfları da rengarenk bir sektör haline geldi.

Bir dönem cep telefonlarına hiç ilgi duymayan ben,şimdilerde pek çok işimi telefonla hallediyor,telefonumun zarar görmemesi ve birazda kişiselleşmesi için değişik kılıflar kullanmaya özen gösteriyorum.

Son telefon kılıfı alışverişimi telefongiydir.com adresinden yaptım ve alışverişimden çok memnun kaldım.

Telefon kılıfımı piyasaya göre uygun fiyatlarıyla öne çıkan ve pek çok telefon markasının kılıflarını bulabileceğiniz telefongiydir.com'dan aldım. 
Samsung Galaxy Note kullanıcıları bu cihaza uygun note 2 kılıf ve aksesuar bulmanın ne kadar zor olduğunu bilirler.Ben bu eksikliği telefongiydir.com ile kapattım.
Sizde telefonunuza uygun Note 2 kılıf ve aksesuar bulmakta zorlanıyorsanız telefongiydir.com'u ziyaret etmenizi öneriyorum. Detaylar için http://telefongiydir.com/samsung/note-2-kilif

Sevgiler....

2 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma