17 Oca 2014

KARIŞIK ALIŞVERİŞ & SEPHORA /TBS / YVES ROCHER/GOLDEN ROSE

Merhabalar!
Aralık-Ocak ayları indirimlerin ardının kesilmediği bir dönem.İhtiyaç olsun olmasın indirimlerin cazibesine kapılmamak hiç kolay değil.
Her yıl yılbaşı sonrası indirimini beklediğim mağazalar vardır.Bunların başında Sephora ve The Body Shop gelir.Bugün bu mağazalardaki indirimlerden ve benim aldığım ürünlerden bahsetmek istiyorum.


Sephora indirimiyle başlamak gerekirse geçen yılı düşünerek bu indirimden çok fazla beklentim yoktu.Yinede Too Faced,Benefit gibi markalarda indirim olacak haberini alınca biraz heyecanlandığımı söyleyebilirim.
İndirimin ikinci gününde Sephora'nın iki mağazasına göz atma şansım oldu.Sephora'nın kendi markasına ait ürünlerin olduğu stant geçen yıl olduğu gibi bu yılda dikkatimi çekmedi.

Gelelim Too Faced ve Benefit indirimlerine.Blogu takip edenler az çok nasıl bir Too Faced hayranı olduğumu bilirler.Markanın eski seri ruj ve glosslarında,krem allıklarında ve bir makyaj setinde indirim vardı.Makyaj setini elimde zaten var olan far bazı,maskara ve göz kalemine rağmen almayı istesemde üretim tarihinin 2012 olduğunu görünce vazgeçtim.

Benefit markasında ise gözüm mürdüm tonlarında iki göz farına takıldı.Bu farlarıda kimini kurumuş kimini kapağı açık kalmış görünce almaktan vazgeçip başka bir Sephora'ya geçtim.

Ankamall Sephora'da indirimden önce görüp çok beğendiğim ancak çok pahalı bulduğum Ciate oje setini görünce almadan edemedim ve indirim sayfasını ''mini mani month'' adlı setle kapatmış oldum.


The Body Shop'a gelince artık neredeyse hiç Mega Day yapmıyorlar indirim politikalarını değiştirmişler.Sadece sezon ürünlerinde %50 indirim yakalayabiliyoruz onun dışında genellikle 3 al 2 öde indirimleri yapılıyor.

TBS indiriminden tüm vanilyaları toparladım.Vanilla Bliss sıvı sabun ve el kremi seti geçen yılda çok beğendiğim bir üründü.Fiyatı çok fazla düşmesede alıp banyoma yerleştirdim.
Bunun dışında ambalajı değişen Japanase Chery Blossom vücut losyonu, Body Butter Duo Vanilla ile Madagascan Vanilla Flower duş jeli seçtiğim diğer ürünlerdi.

Yves Rocher indiriminden ise sadece Canlandırıcı yüz spreyi aldım.Bir süre daha kullanıp yazısını yazacağım.


Simli pullu oje koleksiyonuna ise Essence Be Loud ojelerden parça simli oje ile Golden Rose Galaxy ojeleri ekledim.Bu arada Galaxy ojeler 10 ml boylarıyla  harika olmuşlar.

Özetle indirimleri renkli kozmetik almadan kapattım.Bu da çok iyi oldu zira bu ara hiç renkli kozmetik bitiremiyorum :(

Ürünlerin yazıları yakında burada olacak.Sevgiyle ve mutlu kalın :)




33 yorum:

  1. Body shop'un eski indirimlerini ben de ozluyorum! Ojelere bayildim ozellikle Essence-be loud harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu indirim politikalarından bende memnun değilim.Umarım bir gün daha iyi promosyonlar yapıyor olurlar.Essence ojeyi bende meraktayım.Bakalım sürünce nasıl olacak !

      Sil
  2. güle güle kullan .. galaxy ojeleri nereden aldın acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Ankara'da bir AVM Kiosk'undan aldım :)

      Sil
  3. Essence oje çok güzelmişşş <3 Güle güle kullanasın hepiciğinii :)

    YanıtlaSil
  4. Ciate seti ve Tbs cherry blossom losyonu bende aldım:)

    YanıtlaSil
  5. Ciate ve Tbs Cherry blossom losyonu bende aldım:) güle güle kullan aldıklarını. Ojelerin boyutlarının küçülmesi iyi olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım böylece daha çok renk alternatifi beraberinde geldi.Pullu ojeler hariç yüksek ml pek işe yaramıyor .Bu boyut bitirilebilir en azından :)
      Teşekkürler bu arada :)))

      Sil
  6. T.Hilmi Sephora'nın halini görünce ben mağazaya bile girmedim..Ciate'lerde gözüm vardı halbuki..Galaxy'leri de bu civarda bulamayınca GR online sitesinden sipariş verdim.. güzel günlerde kullan Ciate'lerin detaylarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tunalı Sephora'ya hiç gitmişliğim yok canım.Bana epeyce uzak kalıyor.Hali nasıldı merak ettim.
      GR ojelere denk gelmeseydim bende online alacaktım.Aramaktan avantajlı çünkü :)
      Çok teşekkürler.Ciate'leri yazacağım kısa zamanda :)

      Sil
    2. tamamen yağma durumu sanki bedava dağıtılıyor..açılıp bozulmamış ürün kalmamış..zaten kendi markası dışında doğru dürüst ürün de yoktu indirimde..hoş normal zamanlarda standler çok iç açıçı değil..

      Sil
  7. ışılşışl bır alısverıs olmuş*-*

    YanıtlaSil
  8. Yves Rocher Canlandırıcı yüz spreyini merak ediyorum, yazısını merakla bekliyoruz =)

    YanıtlaSil
  9. Ciate ojelere bayıldım ama alamadım ben :( Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Bende ilk gün gidemeyince zar zor buldum oje setini :/

      Sil
  10. özellikle galaxy ojeleri merak ediyorum :) deneyip paylaşın lütfen,takipteyim sizi de bloguma beklerim

    lamapink.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman çok kısa sürecek merağın.Yarın bloga uğramayı unutma olurmu?Sevgiler :)

      Sil
  11. Ciate oje setinin flyati nedir acaba?

    YanıtlaSil
  12. gulegule kullan canım cok guzel seyler almıssın:)

    YanıtlaSil
  13. karısık alısverıslerı daha cok severım ben her telden oku oku bıtmez..renkler oyle guzel kı hemen almak ve denemek ıstıyor ınsan...detaylı pot ıcın cok tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde bende alışveriş yazıları okumayı çok seviyorum...Tabi okuyunca heyecanlanıp bir an önce almak istiyorum.Umarım faydalı olmuştur.sevgiler :)

      Sil
  14. Güle güle kullan canım hepsini, Ciate ojeler çok güzel. TBSde gerçekten ne güzel indirimler yapardı. Cherry Blossomun kokusuna bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevda'cım. TBS Mega Day yapmayıp sezon indirim oranlarını düşürdükçe benim alışverişlerimde azaldı ne yazık ki :/

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma