15 Oca 2014

Bitenler&Çöpe Gidenler # 5

Herkese Merhabalar. Ankara'nın kapalı ve sisli günlerinden sonra bugün güneşin etkisiyle biraz enerji kazanabildik.Uzun süre güneşten mahrum yaşamak insanda keyif ,neşe bırakmıyor.Bu ara öğleden sonraları evde olduğum halde ışıksızlıktan düzgün fotoğraflar çekemiyorum.Dün kapalı havaya rağmen biten ürünleri çektim ki hem dolabım boşalsın hem buralar boş kalmasın :)


Bu ayın bitenleri yine bol kişisel bakım ağırlıklıyken sevdiğim ürünlerin yanında bolca tekrar almayacaklarımda var.
Bakalım bu ay neler bitmiş?


 1)-Gliss Kırılma Karşıtı Şampuan :Önceleri severek kullandığım Gliss Şampuanı Rossmann indiriminde tekrar alıp kullanmak istemiştim.Beğendiğim yapısına,kokusuna rağmen saçlarımı çok fazla sertleştirdiğinden bundan sonra almayı düşünmüyorum.Kırılmalara karşı bir etkisinin olduğunuda düşünmüyorum.

2)-Down Under Naturals Argan Oil Saç Kremi :Uzunca zaman severek kullandığım Argan Oil serisine elimdeki diğer markaları denemek için veda ediyorum.Saç kremini daha fazla kullandığımdan bitti. Şampuanı ise gelecek ayın bitenlerinde olacak.Henüz denemediyseniz bu seriye şans verebilirsiniz.

3)-Oriflame Fresh&Nature Limon Kolonyası :Kalıcılığı ve kokusunu hiç sevemediğim bir ürün oldu.Kullanıldıktan bir süre sonra kokusu değişiyor.Seriden aldığım Frezya kolonyasından memnun olmama rağmen Limon kokusu için sıradan kolonyayı tavsiye ederim.

4)-Wynn Aseton içermeyen Oje Temizleyici :Tırnak ve tırnak etlerini kurutmadan ojeyi temizleyen,güzel kokulu ama pamuğa ilk döküldüğünde epeyce keskin bir koku da beraberinde gelen temizleyici tekrar almayacaklarım arasında.


5)-Bea Beauty Vanilla &Cheesecake Peeling: Kokusuna bayıldığım,temizleme ve nemlendirmesi başarılı olan bu ürünü vücuttan temizleme zorluğu nedeniyle tekrar almayacağım.Vücutta kalıp nem versin diyenler tercih edebilir ama ben gıcır gıcır his bırakan temizliği daha çok seviyorum.

6)-Lancome Tresor in Love Edp: Kokusu çok fena olmayan ama kalıcılığını hiç beğenmediğim İyi ki para verip almamışım dediğim bir koku oldu.

7)-Yves Rocher Kayısılı Peeling: Çok sevdiğim,yenisini alıp kullanmaya başladığım peeling sanırım uzun süre favorim olmaya devam edecek.Yazısını buradan okuyabilirsiniz.

8)-Oriflame Very Me Base&Top Coat ve Rımmel 5 in 1 Top Coat :Oriflame Nail Paint ojeyle birlikte maniküre özel bir ürün olduğunu düşenerek almıştım ancak yapısını sıvı bulduğum normal bir şeffaf ciladan farklı değil.Rımmel 5 in 1 Top Coat ise çok mucizevi bir ürün değildi benim için.

9)-Clinique Hight Impact Maskara : Uzatma konusunda çok etkili olmasada verdiği dolgunluğu sevdiğim,tek başına almayıp içinde bulunduğu setlerle tercih edebileceğim bir maskaraydı.Elimde kullanılmayı bekleyen Party Favours Set içinden çıkan bir tane daha var.

10)-Too Faced Far Bazı :Bir yılı aşkın süredir diğer bazları hiç merak etmeden kullandığım far bazıdır.Büyük boyuyla devam etmeye başladım bile.Henüz denemediyseniz tavsiye edebileceğim bazların başında geliyor.

Bu ayın bitenler yazısına son verirken önümüzdeki ay için renkli kozmetik bitirmeyi diliyorum :)


19 yorum:

  1. Oriflame'nin frezya kolonyasını ve beyaz çaylı olanını almıştım ben. İkisinden de memnunum. İyi ki limonlusunu almamışım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz çayı denemedim ama frezya güzel kokuyor gerçekten :)

      Sil
  2. Artdeco far bazını yeni aldım. Bittiğinde Too Faced deneyeceğim. Bu arada çok zor renkli kozmetik bitirmek yahu! Çok sıklıkla kullanmak lazım. Hangi birini sık sık kullanıp bitiricez, bilemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Artdeco bazda çok güzel.Farı sabitlemede başarılı,mis gibi kokuyor.Buna göre tek dezavantajı üzerine sürülen farın çok hızlı sabitlenip dağıtmayı biraz zorlaştırması birde kavanozda oluşu :)

      Sil
    2. Evet, haklısın. Çabucak göz makyajını tamamlamak lazım ;)

      Sil
  3. Ürün yorumlarımız çok benzer, onu fark ettim :) Bu arada, Too Faced baz renksiz mi, yoksa renk eşitleme özelliği de var mı? Sevgiler :)
    NOT: Ben de Ankara'nın kapalı havasından çok muzdaripim ya :( hiçbir fotoğrafım istediğim gibi çıkmıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi bu ürünler hakkındaki beğenilerimiz aynı demek ne güzel !! Birde çoğu ürün için söylenebilecek tek gerçek sadece bunlar bence...
      Too Faced bazın fondötenimsi bir rengi var ama renk eşitlemesi çok az.
      Kapalı havaya gelince gerçekten fotoğraf çekme isteğimi engelleyecek düzeye geldi son günlerde.Artık bizim için biraz güneş görme vakti değil mi? Sevgiyle öperim :)

      Sil
  4. down under serisini bende severek kullanıyorum ama far bazı hakkında bir fikrim yok içimde merak uyandı=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far bazı oldukça başarılı ve bereketli bir ürün.Tavsiye ederim :)

      Sil
  5. Vücut peelingi olarak Isananın vücut peelingini önerebilirim hoş kokusu, tanecikleri, kolay temizlenmesiyle ve tabiki uygun fiyatıyla harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isana hiç denemedim ama Alterra peelinglerini merak etmekteydim bende.Isana'ya bir göz atayım o halde :)

      Sil
  6. Ayni parfüm bende de var ama kokusu gayet kalici, tenden tene kalicilik farkli tabi, yenileri gule gule kullanman dilegiyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Benim için kullandığım Lancome parfümleri içinde kalıcılığı en az olanlardan biriydi.Sende kalıcı olmasına çoook sevindim :)

      Sil
  7. oriflame kolonyalarının erkeklere özel olanı var. onu tavsiye ederim bildiğine erkek parfümü gibi. ebat olarak büyük hem de fiyat olarak parfümlerden uyguna geliyor :)

    YanıtlaSil
  8. Ankara'nın bu seneki sis ve kapalı havasından bende bıktım.
    Lancome parfümleri çok sevmeme rağmen tresor bana uymuyor ://
    Clinique high impact maskarayı severek kullandım ben :)
    Yenilere yer açılmış oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son yılların en kötü kışı diyebilirin Ankara için.Yağmura hasret kaldık.Sisten soğuktan içimiz karardı :(
      Lancome parfümlerini çok severim bende.La vie ve Magnifique favorimdir ancak Tresor kokusunu alamadım bir türlü kendimde...
      Bu arada yenilere kavuşmak için çok ürünbitirmem gerekiyor artık :(

      Sil
  9. Too Faced'in sarı renkli Lemon Drop olanı renk eşitleme için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı olanı hiç denemedim.Elimdekileri bitirebilirsem bir gün mutlaka bakarım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma