7 Oca 2014

Bath&Body Works Cashmere Glow Shimmer Mist

 Uzun süredir kokulardan bahsetmemiş ve Bath&Body Works'te indirime girmişken,indirim hangi serilerde bilmesemde Cashmere Glow Shimmer Mist'in yazılma zamanı geldi diye düşündüm.

Bath&Body Works nette sıkça takip ettiğim ancak ürünlerini yerinde inceleme fırsatı bulamadığım bir marka.Şu an bulunduğum Başkent'te mağazaları olmadığından sadece geçen yaz mağazayı inceleme ve bir kaç parça alışveriş yapma fırsatı buldum.

Cashmere Glow benim markadan denediğim iki kokudan biri.Bileğime sıkıp saatler geçirdikten sonra hala çok güzel koktuğundan hemen alışverişime ekledim.Sim sever bünyem ışıltılarını görünce vücut spreyi yerine Shimmer mistte karar kılıverdi.
Diğer deneyimim Twilight Woods yazısını buradan okuyabilirsiniz.


Cashmere Glow ; Bergamot,Şeftali,Pembe Guava,Egzotik meyveler,Vanilya,Sandal ağacı,Kaşmir ve misk gibi notalardan oluşuyor ve bana sorarsanız sarıp sarmalayan bir kış kokusu.
Vanilya severlerin seveceğinden şüphe duymadığım Cashmere Glow'un kalıcılığına gelince bendeki bir Body Mist olmasına rağmen oldukça kalıcı.Saatler sonra ilk etkisinde olmasada yumuşak ve rahatlatıcı varlığını hissedebiliyorum.


Signature koleksiyonundan olup sürekli bulabileceğiniz Cashmere Glow serisine sıcak kokulardan hoşlananların göz atmasını öneririm.İndirime yetişebilirsem serinin diğer ürünlerinden de almayı planlıyor,yakın zamanda Ankara'ya bir BBW açılmasını diliyorum.

Bunun dışında Vanilla Bean Noel ve Warm Vanilla Sugar şu an en merak ettiğim seriler arasında...

♥ Cashmere Glow'u deneme şansı buldunuz mu,BBW kokularından sizin tavsiye edebilecekleriniz hangileri ? ♥

12 yorum:

  1. Keşke Ankara'ya da açılsa bir şubesi değil mi, ahh ahh :( Ben de denemek istiyorum ama hiç alma gibi frısatım olmadı. Çok güzel duruyor ışıltıları, kesinlikle denemeye değer:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım sabırsızlıkla bekledim Ankara'ya açılmasını ama bu yıl umudumu kaybettim artık ...
      Telefonla siparişte alıyorlar ama görüp almak gibi olmuyor tabi :/

      Sil
  2. Japanese cherry serisinin glow spreyinide tavsiye ederim çok hoş bir kokusu var ve inanılmaz kalıcı ..İndirime girdiklerini duydum ama daha gidip bakamadım bende ..güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittiğimde bakacağım mutlaka....Senin indirim izlenimlerini bekliyoruz o zaman.Çok teşekkürler bu arada :)

      Sil
  3. Ben de gecen gidip minik bir alisveris yaptim indirimi firsat bilerek. Antalya magazasinda vanilla bean noel'in sadece mumu vardi ama . Bende mumunu kokladim pek begendigimi soyleyemem ama vanilya severlerin begeneceginden eminim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım aldıklarını.Vanilya çok severim ama her vanilya güzel olacak diye bir şey yok tabiki.Vanilla Bean Noel'i Bilgen Tolis'ten duya duya merak ettim iyice.Mutlaka koklamam lazım onu :))

      Sil
  4. Cashmere Glow vücut spreyini kullanıp ben de beğenmiş hatta kalıcılığına oldukça şaşırmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım vücut spreyi için şaşırtıcı derecede kalıcı :)

      Sil
  5. Bana da yakın bir mağazası olmadığından geçen sene ilk defa gittim bir sürü şey denedim ama hiç birisini hatırlamıyorum. Yakında tekrar gideceğim, bu sefer not alayım hangilerini beğendiğimi. Cashmere Glow Shimmer Mist'e bakayım gittiğimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk giden biri için kokular oldukça kafa karıştırıyor zaten.Benimde hatırladığım Paris kokusu var sadece.
      Neyseki uzakta olsa şehrinde bulunduğu için şanslısın.Gidince benim yerime de bol bol kokla :)

      Sil
  6. Bu Cashmere vucut spreyi icinde alcohol varmi?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma