23 Ara 2013

Online Eczane Keşfi ; Dermomedika.com

İhtiyaç duyduğumuz ürünlere sorunsuzca ulaşmamızı sağlayan Online Eczaneler, geniş ürün yelpazeleri ve  yaptıkları kampanyaları ile son dönemde sıkça başvurduğumuz alışveriş alternatifimiz oldular.

Bugün sizi tanıştırmak istediğim Dermomedika.com pek çok markaya ev sahipliği yapan, farklı kozmetik markalarının yanısıra Dermokozmetik markalarıda bulabileceğiniz Physıcıans Formula ve Jane Iredale gibi son dönemde çokça tercih edilen mineral makyaj markalarına ulaşabileceğiniz bir online alışveriş sitesi.


Dermomedika.com'da Babe,DDF,Lierac,Neostrata,Bella B gibi Dermokozmetik Bakım markalarının yanı sıra Deborah'tan Maybelline'e pek çok kozmetik markası ile çok sevdiğimiz Ecotools Fırçalar satışa sunulan ürünlerden bazıları.

Dermomedika ile Bitkisel ürünler, Anne-Bebek ürünleri,Sporcu Desteği gibi farklı kategorilerde pek çok ürüne aynı anda ulaşabilirsiniz.


Online alışverişlerde çok önemli olan Güvenlik Sertifikasına sahip Dermomedika ile alışverişleriniz sağlam bir paketleme ile kısa sürede elinize ulaşıyor.
Ayrıca sitede 50 TL ve üzeri siparişlerinize kargo ücreti ödemediğinizi de belirtmek isterim.

Dermomedika aracılığıyla çok merak ettiğim Rosense Doğal Gül Suyu ve Physıcıans Formula Happy Booster Allık ile tanışma fırsatı buldum.Ürünler oldukça hızlı bir şekilde elime ulaştılar.

Ürünlerin tanıtım yazıları önümüzdeki günlerde blogta olacak.


2 yorum:

  1. cok guzel bir siteye benziyor canım faydalı bilgilendirici bir yazı olmus:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım.Şaşırtıcı derecede farklı marka mevcut :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma