9 Ara 2013

NARS GUY BOURDIN ALLIK PALETİ

Blogun konuğu geçtiğimiz hafta sonuna doğru Instagram'ı kasıp kavuran Nars Guy Bourdin Allık Paleti.

Nars'ın Guy Bourdain Holiday 2013 Koleksiyonu bu paleti benim gibi herhangi bir Nars allığına sahip olmayan ve markanın allıklarıyla tanışmak isteyen allık severler için kaçırılmaz bir fırsat.Ben bu palet sayesinde gelip gidip Nars allıklarını incelemeye bir son vermiş bulunuyorum.


İlk kez görmeden bir ürün almış bulunuyorum ama paletin hem ambalaj tasarımı hem içeriğiyle beklediğim kadar güzel çıktığını söyleyebilirim.
Bu arada telefonla ayırttığım paleti Ankara soğuğunda  gidip alan eşime sonsuz teşekkürler :)


Palet içinde Aydınlatıcı,Bronzer, dört renk Allık ve bunları uygularken ihtiyaç duyacağınız kocaman bir ayna bulunuyor.Palet günlük olarak çantada taşımaya çok uygun olmasada seyahatler için tam bir kurtarıcı zira aydınlatıcımız,bronzer ve renk renk allıklarımız hepsi bir arada çantamıza giriveriyor.


Paletin içindeki ürünler ;

Devotee : Pembe alt tonlu olduğu belirtilen bu aydınlatıcıyı beğendim.İçinde pembemsilik bulunan aydınlatıcıları çok sevmesemde bunu uyguladığımda pembe bir yansıma görmedim.

Laguna : Nars'ın dünyaca meşhur Bronzer'ı Laguna'yı oldukça merak etmekteydim.Bronzer için hep mat olmalı,aksi taktirde ışıkta kötü görünür denir ancak bu bronzer'ın mat olmamasına rağmen doğal bir görünüm verdiği söyleniyor.Deneyip göreceğim bakalım.

Mistinguette : Palet içindeki tek mat allık olan Mistinguette ne yazıkki en az ilgimi çeken renk oldu.Umarım uyguladığımda beni yanıltır.

Orgasm : Dünyanın en popüler allıklarından birisi.Bende uzun zamandır her Sephora ziyaretimde bir göz atıp muadili Hot Mama'yı kullanmaya devam ediyordum.Parlak bitişli bu Mercan allığa sahip olduğum için mutluyum.

Deep Throat :Bu allık bence Orgasm'ın yumuşatılmış hali gibi.İçindeki altın yansıma daha az ve çok az daha pembemsi.Orgasm'ı parlak ve ışıltılı bulanlar Deep Throat tercih edebilirler.

Gaulue : Paletteki en koyu renk olan Goule tam bir Sonbahar-Kış rengi.İçinde Kırmızımsı pembe allık oldukça pigmenti ve rengi almak için tek dokunuş yetiyor.Bu ara sıkça kullanacağım renk olduğunu düşünüyorum.


Orjinal Nars allıklar 4.8 gram iken paletteki ürünler 4'er  gram ve bu durum oldukça avantajlı.


Özetle ilk defa bir ürünü almak için bu kadar hızlı karar verdim ve kararımdan oldukça memnun kaldım.
Sizde Nars allıklarına ilgi duyuyorsanız henüz vakit varken bu güzel altılıyı edinmeye bakın.

Sınırlı sayıda üretilmiş olan bu allık paleti için siz neler düşünüyorsunuz,en çok beğendiğiniz renk hangisi ?

26 yorum:

  1. Orgasm gerçekten çok güzeldi ya bende geçen etkinlikte baktım bol bol elledim bayıldım !!! birdahakine görüşüp tanışırız artık {= güle güle gönlünce kullan canımm ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Orgasm benimde en çok sahip olmak istediğim renkti.Sanada çok yakışacağını düşünüyorum :)

      Sil
  2. ben orgasmı merak ediyorum:) gulegule kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Bricitim.Nars allık deyince akla ilk gelen renk sanırım bu :)

      Sil
  3. Bugün gidip bulamadım ve dünyanın en gıcık sephora satış görevlisine denk geldiğim için gelirse haber verir misiniz telefonumu bıraksam falan demeden çıktım.
    İnat ettim bulacağım bu bebeği! :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz bulamamış olmanada istemediğin tavırda olan satış görevlisiyle karşılaşmanada üzüldüm canım.Bana hiç tanımadığım bir görevli telefonla ayırdı halbuki....
      Umarım çabucak kavuşursun sende paletine :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan hep, ben kendimi yedim bitirdim almamak için inatla direndim, sonra kendime yenildim, gittim ama yoktu :( hem üzüntü hem de rahatlamayı aynı anda yaşadım, bir ton allık var bir tanesine daha ihtiyacım yoktu, ama insan sırf Laguna ve Devotee için alırdı bu seti, ikisinin toplamı setten daha pahalı. Güle güle kullan hep :)
    Gülfiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım benim.Öyle ürünler çıkıyorki bazen karşımıza tüm verdiğimiz sözleri unutturuvetiyor bize böyle :)
      Set fiyat olarak çok avantajlı gerçekten.Özellikle hiç bir rengine dahip olmayan biri için...

      Sil
  5. Canım güzel günlerde kullan Nars'ın şu aralar sahip olmak istediğim tek allığı deep throat ve umarım en kısa sürede alırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Deep Throat en kısa sürede senin olur inşallah :)

      Sil
  6. orgasm ve laguna bende var mistinguette i de beğenmedim diğer üçü için de almadım artık ilk defa kendimi tuttum.. :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Mistinguette'yi pek beğenmedim bende.Diğer ikiside varsa almamak doğru bir seçim olabilir bencede :)

      Sil
  7. bütün allıklarımı bir kenara ayırıp sadece bu paletle yaşayabilirim..ama tutuyorum kendimi almamam lazım:) güzel günlerde kullan nefis bir palet...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol tatlım.Bende diğer allıklarıma uzun bir süre dokunmayacak gibiyim.bugün Goule ile başladım bile.Gerçekten harika :)

      Sil
  8. "Bir ben bulamadım şu paleti" diyesim var ama benim gibi çok kişi olduğunu biliyorum :( 2 mağazaya telefon numaramı bıraktım; sözde gelince arayacaklar bakalım. Onların aramasını beklemeden de ben sık sık arıyorum. Umarım beklediğime değecek.
    Bakırköy Capacity mağazası sözde benim adıma ayırmıştı ancak akşam arayıp "Yanlış palet ayırmışız, özür dileriz" dediklerinde yıkıldım :( Birebir aynı olay Sevgili Ceren'in (NimoStylo) de başına gelmiş maalesef. Umuyorum ki yine aynı olay gelmez başıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende sorunsuzca ulaşabilirsin palete. onların Onların aramasını bekleme bencede.Kaç kez telefonumu alıp dönmediklerini bilirim.Bu sebeple sık sık aramak en doğrusu :/

      Sil
  9. Kara borsada oldu ürün. Ankamall Sephorada yoktu Hafta sonu deneme imkanım oldu :( ve benim favorim deep throat..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle oldu valla.Bende Cuma akşam Ankamall'ı aradım ama tükenmişti.Panorada 5 adet olduğunu öğrenince oraya yakın çalışan eşime aldırdım.Deep Throat çok hoş bencede :)

      Sil
  10. resmen herkes gibi bende krizlerden haftasonu ankaradaki tüm sephoraları aradım ama kalmamıştı sadece tunalı belki gelir dedi bir umut elimde telefon bekliyorum kavuşmayı paletime ^^ bu arada bende ankaradayım inşallah bigün tanışma fırsatımız olur (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sınırlı üretim ürünlere geldiği ilk günlerde bile ulaşmanın zor olduğunu anlamış oldum son aylarda.Ancak bu ürünün devamının geleceği konusunda güçlü hislerim var nedense.Umarım gelir ve sende kavuşursun bu güzelliğe ve umarım bir gün tanışma fırsatı buluruz :)

      Sil
  11. İyi günlerde kullan canım bende muadili hot mamayla takılıyorum orgasm olmasada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Muadil Hot Mama bence süper bir allık.Çekmecemden asla çıkarmam ben onu :)

      Sil
  12. Almakla çok iyi yapmışsın. Gramları orjinallerinden az olsa da kullan kullan bitmezler ve 6 ürün bir arada fiyatı çok hesaplı. Renkler de harika tabi ki! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Buse'cim çok teşekkürler. Aslında çok bir gramaj farkı yok aralarında. Hoş zaten 2 gr allığı bile bitirmişliğim yok benim :/ Öperim :)

    YanıtlaSil
  14. bitmiştr çokta ggene geç kaldık:(( ne kdrdıki fiyatı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı 155 TL ancak tükenmiş ne yazık ki.Çok bekleyeni olduğunu biliyorum.Tekrar gelse keşke :/

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma