20 Ara 2013

BATH & BODY WORKS MUMLAR

Özellikle mevsimlerden kış,odada yanan tek lambada bir abajursa aklıma mumlar geliverir hemen. Akşamları mum ışığının büyüsüne bayılırım.Hele ki bu mumlar yanarken etrafa mis kokular yayıyorsa huzur dahada katlanır benim için.

Kokularına bayıldığım Bath&Body Works ne yazıkki Ankara'da yok.Bu yıl açılacağı söyleniyordu ancak sanıyorumki, BBW buraya gelemeden ben başka şehre gitmiş olacağım :/

Üç fitilli bu mumları yaz sonunda İstinye Park mağazasından almıştım.Normalde fiyatları biraz pahalı olan bu mumların iki tanesi 22 TL'ye satılıyordu.Çok düşünme fırsatı bulamadan Cinnamon Nut Bread ve Creamy Pumpkin adlı mumları aldım.


Şimdilerde kullandıkça mumların neden bu kadar çok sevildiğini anladım.
Üç adet fitil mumların eşit yanmasını sağladığı gibi güzel görünümünede katkı sağlıyor.Mumlar 45-60 saat kadar yanabiliyor.Yanarken bulunduğu mekanın havasını değiştiriyor.


İndirim dönemine almayı planladığım birkaç çeşiti olan mumları henüz denemediyseniz,zaman kaybetmeden bir Bath&Body Works mağazası ziyaret edin.Ya da telefonla bulunduğunuz yere sipariş verin.Açıkçası ben Sömestr tatilinde mutlaka yenilerini almayı planlıyorum.

Sizin bana önerebileceğiniz,mutlaka bunu koklamalısın dediğiniz mum hangisi?

10 yorum:

  1. Yazıyı okurken kokuları burnuma geldi vallahi :) Tüm mumları süper kokuyor ben seçmekte çok zorlanıyorum ..şu zamana kadar hep vanilyalı karamelli kokular tercih ettim ama son bir kaç seferdir limonlu vb. değişik kokular aldım tavsiye ederim onlarda güzel kokuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah yakın olsada bende hepsini koklayabilsem.Benim tercihimde vanilya kokularından yana olmasına rağmen diğerlerindende deneyebilirim :)

      Sil
  2. Kelebegim naneli cikolata kokulu olan mumu kesinlikle denemeni tavsiye ederim. Cok guzel bir kokusu var. Tek sorun her yaktigimda canimin naneli cikolata istemesi :))

    YanıtlaSil
  3. BBW Ankara'ya gelir diye çok ümitleniyordum ben de..rahat rahat kurcalayamadığım bir marka..güzel kokulu mumlara zaten bayılıyorum, ne diyeyim yaktıkça keyiflen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgüncüm az çok bilirsin bu yıl gelecek diye çok konuşuldu ancak gelen giden yok şimdilik.Bende saatlerimi geçirebilirim mağazada ama artık hevesimi İstanbul'a saklıyorum mecburen :/
      Çok teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  4. Kışın mumların etkisine aynı şekilde ben de bayılıyorum, o huzurun verdiği duygu bambaşka, Bath and Body Works u daha hiç denemedim ama "Mahogany Teakwood" u çok merak ediyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım birde dışarda kar olsun başka bir şey istemem.
      Yorumun üzerine Mahogany Teakwood'a baktım neymiş diye. Sanırım odunsu notalar barındıran bir kokusu var.Bende merak ettim şimdi :)

      Sil
  5. Mumun etkisi kesinlikle başka :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma