18 Kas 2013

MAC MINERALIZE SKIN FINISH # LIGHTSCAPADE

Haftanın ilk gününden herkese Merhaba.Yüzümüzü aydınlatıp kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak bu vesiliyle belki günümüzüde aydınlatacak bir üründen bahsetmek istiyorum bugün.


MSF yani Mineralize Skinfinish cilt tonuna göre allık ya da aydınlatıcı olarak kullanılabilen mineral içerikli fırınlanmış pudra olarak tanımlanıyor.


Uzun süredir aydınlatıcı olarak Mary Lou kullanıyordum.Başka bir aydınlatıcı arayışında da değildim.Mac mağazasında Lightscapade'i deneyince görüntüsünü elimdeki ürüne göre çok farklı buldum ve hiç tereddütsüz almaya karar verdim.

Lightscapade'in bence en ayırıcı özelliği yüze uygulandığında verdiği doğal,aydınlık görüntü.Asla abartılı durmuyor,yüz pırıl pırıl parlamıyor.Uyguladığınız yere beyaz bir ışık gelip yerleşiyor :)


Yumuşak yapılı MSfF'yi Mac 109 fırça ile elmacık kemikleri üzerine,dudak üstüne az miktarda da alın ve çeneme uyguluyorum.Elmacık kemikleri üzerinde harika görünürken dudak üstündeki görüntüsünüde oldukça iyi buluyorum.


Mac'in rengini Mum ışığı beji olarak tanımladığı bu pudrayı doğal görünümlü iyi bir aydınlatıcı isteyenlere önerebilirim.


Aldığımdan beri elimden düşürmediğim Lightscapade favori aydınlatıcım oldu.

Sizin Favori aydınlatıcınız hangisi?

14 yorum:

  1. Benim favorim de MAC Soft and Gentle..Lightscapade'i de çok severek kullanıyorum. Aydınlatıcı olmadan nasıl makyaj yapıyormuşuz bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Soft and Gentle'i biliyorum çok güzel ama tenimde denemedim hiç.
    Aydınlatıcısız makyaj konusunda sana kesinlikle katılıyorum canım.Bir kaç yıl önce görsem ne gereksiz bir şey derdim ama şimdi elimden düşmüyor ;)

    YanıtlaSil
  3. bugünlerde tamda bir aydınlatıcı arayışındaydım ve arayışımı sonlandırmış oldum sayende ilk fırsatta bu ürünü alıp denemek istiyorum. teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım çok doğal duran bir aydınlayıcı Lightscapade.Verdiğin paraya pişman olmazsın :)

      Sil
  4. benim de favorim lighscapade,ben daha çok kaşımın üstünden göz altlarıma doğru (anlatması çok garip oldu) c şeklinde uyguluyorum,aşağı kısma daha yoğun sürüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım gayet iyi anladım nasıl uyguladığını.C şeklinde uygulamayı allık ve aydınlatıcıda sıkça uygulamaya başladım bende.Ancak bu MSF'yi alırken öğrendim desem yalan olmaz :)

      Sil
  5. Çok güzelmiş canım, gerçekten çok doğal görünüyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Senin güzel yüzünede çok yakışır :)

      Sil
  6. Benimki The Balm Mary Loumanizer. Bu aydınlatıcıyı daha sürekli üretime geçmeden geçen sene haziranda almıştım ve çok kısa bir süre sonra satmıştım blogdan, nedense bana istediğim kadar yoğun gelmemişti. Çok doğal bir görüntü veriyor ve ben biraz daha yoğun bir şeyler arıyordum :)

    Blogunuzu yeni buldum ve bayıldım resmen, geç olsun güç olmasın diyorum kendime. Çok güzel! Artık bol bol takip ederim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bengisu Hoşgeldin :/
      Benimde uzun bir süre kullandığım aydınlatıcı Mary Lou Manizer.Kesinlikle daha yoğun ve altınımsı yansımalı bir aydınlatıcı.
      Bunu ise uygulamada abartılı görünüme sebep olmadığı için sevdim.
      Güle güle kullan sende :)
      Teşekkürler...

      Sil
  7. Mary lounun şampanya alt tonlu aydınlatıcı olması beyaz tenliler için süper bir seçenek ben çook severek kullanıyorum. Buğday, esmer vs tenlerde belki istenen sonucu veremeyebilir. Macin bu aydınlatıcısı da zamanında övgüyle bahsedilen ürünlerinden di. Mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba :)
    Bunun rengi harikaymış. Kaş altına aydınlatıcı olarak ne kadar güzel durur.
    Hafif parıltılı, disko topu gibi yapmayan ama ışıltı veren bir ürün arıyordum ne zamandır. :))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,

    MAC in bu ürünü şuan da satışlarında var mı? Yoksa özel bir seriye m ait?

    Hande

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hande !
      Bir dönem Koleksiyon ürünüymüş.Ne güzelki şimdi her zaman satışta olan ürünlerden :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma