13 Eyl 2013

SEVEMEDİKLERİM :(

Blogumda genellikle hoşlandığım,sevdiğim ürünleri yazıyorum.Dolabımda kullanılmadan bekleyen ürünleri ayırırken bir türlü sevemediğim bu ürünleride paylaşmak istedim.

Öncelikle herkesin cilt tipi farklı.Bu sebeple bir kişiye uyum sağlamayan bir ürün bir diğerinin en sevdiği ürün olabilir.Bunun bilinciyle ürünleri hangi sebeple sevmediğimi belirteceğim.


Pure Beauty Jasmine Water BB Krem : Uzunca bir süre önce aldığım,muhtemelen tarihi de geçtiği için çöpe gidecek olan BB krem öncelikle renk olarak bana uymadı. BB kremi kullandığım gün üzerine pudra,allık ne kullandıysam beni hasta gibi gösteren ifadesinden kurtulamadım.İkincisi yapı olarak parlama yapmaya çok müsait bir ürün.Nemlendirme olarak başarılı olsa da yağlanmaya müsait cildimle hiç uyum sağlamadığını söyleyebilirim.

Essence Far Bazı : Bloglarda olumlu olumsuz pek çok yazısını okuduğum far bazını denemek isteyerek almıştım.Aldığım sıra kullandığım Artdeco far bazından sonra etkisini çok düşük buldum.Yağlanmaya müsait gözkapaklarımda kısa sürede birikme yaptığı için kullanamadıklarım arasına katıldı.
Far bazı önerisi isteyenler için Too Faced ve Artdeco far bazlarını rahatlıkla önerebilirim.

Oriflame Kajal : Oriflame'in bu ürünü bir göz kalemi-Liner olarak isimlendirilmiş.Benim aldığım Bronz rengi bir koleksiyon ürünüydü.Kajal'ın önce renginden sonra tasarımından memnun kalmadım.Ucunun sivri kalması için yatay uygulama yapsamda bana hiç pratik gelmedi.Göz farı gibi kullanmayı denediğimde ise çizgilenme yaptı.

Essence Keçe uçlu çift taraflı Eyeliner : Eyeliner çekme konusunda pek başarılı olmayan biri olarak bu ürünü gördüğümde çok beğendim ve işimi kolaylaştıracağını düşünerek aldım.
Eyeliner'ın her iki ucu da çok güzel.Kesik uçlu tarafı ise gerçekten güzel çizgiler çekebilir.
Essence indirimine denk gelip 9.90 fiyatı olan ürünü 5.00 TL' ye aldığıma sevinmiştim ancak 5 kez bile kullanamadan her iki tarafıda renk vermez oldu.Kapağını açtıktan sonra  ikinci göze liner çekmem mümkün olmadı.




Bu ürünleri kullanıp memnun kalanlar ya da sevmeyenler var mı?

Görüşlerimizi paylaşalım :)

Siz bu oje hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sosyal Medya Hesaplarım



12 yorum:

  1. Essence Keçe uçlu çift taraflı Eyelinerı bende çok büyük bir hevesle aldım daha pratik ve kolay olur diye bırak 5 kullanmayı ilkinde bir gariplik olduğunu anladım ..salladım,çalkaladım acaba boya ucunamı gelmedi diye o sefer idare etti ama toplasan 4 kere anca kullanmışımdır ama hepsinde aynı sorun :( silik silik belli belirsiz çizgiler çıkıyor üzerinden başka bir ürünle geçmek zorunda kalıyorum ..acaba genel olarak mı öyle merak ettim çünkü bazı bloglarda ki şiddetli tavsiyeler üzerine almıştım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı sorunu yaşamışız demek ki. Bende acaba ben almadan önce açık mı kaldı diye düşündüm ama öyle olmadığı belli.Görünüşte pratik ama alıpta kullanamadığım bunun gibi bir ürün olmadı daha önce.

      Sil
  2. Bn bb kremden çok memnundum hatta satistan kalktığında bayağı üzüldüm bilseydim stok yapardım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipin nasıldı bilmiyorum kuzucum ama ten rengin açık olduğundan renk sorunu yaşamamışsındır. Bende parlak ve dokunduğumda fazlaca nemli durdu ne yazık ki :(

      Sil
  3. Ben far bazını seviyorum ama kullanım amacım daha çok göz kapaklarımın rengini eşitlemek üzerine far sürmediğim sadece eyeliner çektiğim zamanlar daha çok :) essence'in linerları çok başarısız aynen katılıyorum :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazel'cim tek başına rengi eşitliyor haklısın. Farı tutmada başarısız bence. Bende Essence Liner almamaya kararlıyım bundan sonra :)

      Sil
  4. Canim essence far bazi bende iyi durdu cook memnunum ancak dedigin gibi yagli goz kapaklarinda birikme yapiyor. Rivalde loop baz denemek istedim o bende bile birikme yapti kotu bir baz tavsiye etmem kimseye . Bu arada yakin arkadasiminda goz kapaklari cok yagli eyeliner ne kadar kaliteli olursa olsun bulasma yapiyor goz kapaklarina. Onerebilecegin bir baz ya da yontem var mi bildigin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birikme yapması işlevini yerine getirmiyor demek bence. Far bazını zaten farımız canlansın, göz kapağımıza tutunsun diye almıyormuyuz ?
      Ben Artdeco ve Too faced bazlardan çok memnun kaldım. Özellikle Too Faced daha pratik.Too Faced Sephora'da satılyor ve 40 TL'nin altında bir fiyatı var.Artdeco ise Boyner ve Douglas'ta satılıyor.Fiyatı daha uygun diğerine göre. Her ikisinin yazısı blogta mevcut. Yazıda verdiğim linklerden bakabilirsin :)

      Sil
  5. kullandığn oriflame kajaldan bendede vardı. Ozamanlar saçım kızıldı çok yakışıyordu sürünce ben rengini çok beğeniyordum.. Ama dediğin gbi çizgilenme yapıyordu . Ben kullnıp bitirdim ama bi dha almam. Sevmemekte haklısın yani cnm

    YanıtlaSil
  6. Bitirmiş olmana çok sevindim. Ben bitirmek bir yana doğru dürüst kullanamadım ne yazık ki. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Bb kremi almayı düşünüyordum.İyiki okudum yorumunu.Parlama yapması çok kötü.Bu arada çekilişim var katılmak istersen beklerim sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süslü ve Pembe Dünyam ; Bunun Bulgarian Rose veriyonu çok popüler şimdi.Bir ona bak istersen :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma