7 Ağu 2013

BODY CARE VÜCUT SPREYİ HİNDİSTANCEVİZİ & VANİLYA

Bayrama sayılı saatler kala son iki yazımı hazırlayıp yolculuk hazırlıklarına başladım bende.Bayramın ilk gününü evde geçirip 2.gün düşeceğiz yollara.
Bugün hala tatile çıkmamış alışverişe devam edenler için Gratis markalarından 
Body Care Vücut Spreyinden bahsetmek istiyorum.

Gratis'te bu vücut spreylerine çok ilgi göstermesemde 4.yaş indiriminde denemek isteyerek aldım.Kokladıklarım içinde Çarkıfelek meyveli ve Hindistan cevizi&Vanilya çeşitlerini kolumda deneyip Çarkıfelek Meyveli olanla Gratis'ten ayrıldım.Bir süre sonra tekrar kokladığımda kokular hakkındaki fikrim tamamen değişmişti.Geri dönüp elimdekini Hindistan Cevizi & Vanilya ile değiştirdim hemen.
Şimdi kullandıkça doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum :)


Vücut Spreyi İtalya'da üretilmiş.6.76 oz yani 200 ml'lik kocaman bir ambalajı var.İçerik listesi çok kabarık olmayan vücut spreyinin Vanilya ve Hindistan Cevizinin yumuşak birlikteliğinden doğan güzel bir kokusu var.Çok uzun saatler kalıcı olmasa da kokladıkça yumuşak kokuyu alabiliyorsunuz.
İndirimsiz fiyatı 12.00 TL civarı olan vücut spreyine indirim devam ederken göz atmanızı öneririm.

Siz Body Care serisini denediniz mi,Sevdiğiniz kokular hangileri ?

2 yorum:

  1. Ben bunun duş jelini aldım daha kullanmadım ama süper kokuyor. Spreyi her kokladığımda beğenemiyorum nedense, tüm seri aynı kokmuyor galiba :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yazıda da belirttiğim gibi ilk kokladığımda bende beğenmemiştim. Sonradan yumuşacık ve güzel bir kokuya dönüşüyor.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma