9 Tem 2013

BEN KİMİM ? - MİM

Pekbilmişin Dünyası blogunun sahibi sevgili Hilal ile Oreo seven kız Zuhal beni mimlemiş ve kendimden bahsetmemi istemişler.Bende buradan kendilerine çok çok teşekkür ediyor ve kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

BEN KİMİM ?

Gerçek ismim Filiz. 1981 doğumluyum.2001 yılından beri evliyim. 2,5 ve 5 yaşlarında iki kız annesiyim.2005 yılında yerleşmiş olduğumuz Ankara'nın son demlerini yaşamaktayım.
Okul Öncesi Öğretmeniyim ve işimi çok seviyorum.




BLOGUMUN ADI NERDEN GELİYOR?

Blog ismim üzerinde çok düşünülmüş bir isim değil aslında.Mutlaka Makyaj kelimesi ile başlasın istiyordum ve   aklıma gelen isimlerin bir çoğu kullanılabilir değildi.Ne olsun, ne olsun derken Makyaj Kelebeği oldu.İlk zamanlar pek sevmesem de şimdilerde alıştım gitti.

BLOG AÇMAYA NASIL KARAR VERDİM?

Bundan 3 yıl önce nasıl başladığını bilmediğim şekilde makyaj ve kozmetik bloglarını okumaya başladım.Sürekli blog okumak zaten çok meraklı olduğum kozmetiklere ilgimi daha da arttırdı.Bu yılın ilk günlerinde bende kullandığım,sevdiğim ürünleri paylaşmak için blogumu açtım.Bir ev, bir iş ,iki çocuk derken fırsat buldukça paylaşımda bulunmaya çalıştım.Beni elimde elimde Ipad çorba karıştırır yada çocuk uyuturken hayal edebilirsiniz :))

NEDEN KOZMETİK BLOGU?

Aslında ilk önceleri Kozmetik ağırlıklı olmak üzere aile ,hobiler vb paylaşımlı bir blog planlarken çalışma saatlerimin etkisi ve çocukların  katkılarıyla ortada iğne,iplik,boncuk bırakamaz çok sevdiğim çarpı işini eskisi gibi sayamaz oldum.Yine de ağır ağır yaptığım ve çok yakında blogta paylaşacağım çalışmalarım var.

KİŞİLİĞİM

Terazi burcuyum.Burcumun temel özelliği olan dengeli tanımı ruh halime pek uymaz.Çok mutluyken ufacık bir şeyle hüzünlenebilir,hüzünlüyken birden çok mutlu olabilirim.Ailem benim için çok önemlidir.Ancak aynı önemi ve özeni kendime de gösteririm.

HOŞLANDIKLARIM

Bir kozmetik blogger'ı için hoşlandıklarının en başında kozmetikler gelir herhalde.Gezmeyi,dolaşmayı,alışveriş yapmayı  yeni yerler keşfetmeyi bunun yanında evimle ilgilenmeyi çok severim.

HOŞLANMADIKLARIM

En sinirimi bozan şey dağınıklıktır.Evim dağınıksa sürekli huzursuz olurum.Ütü yapmaktan sonunda bir ütücü bulacak kadar nefret ederim.
En tahammül edemediğim insan tipi ise sürekli maddiyat konuşan para hırslı tiplerdir.Böyle insanların yanında bir dakika bile kalmaya tahammül edemiyorum ne yazık ki.
Benim için ailemin başını sokacağı bir evden, bizi gezdirecek bir arabadan ötesi yoktur.Bir de gelirin varsa bundan sonrası sağlık olsun :)

EN SEVDİĞİM MAKYAJ MALZEMEM

Allıklar,ojeler,göz farları

ÇANTAMDA OLMAZSA OLMAZIM

Parfüm ve rujum

EN SON OKUDUĞUM KİTAP

 Blog açıldı kitap bozuldu diyebilirim.Daha önce sadece geceleri okuduğum kitapları şimdi yazı düzenleme gerekçesiyle bıraktım.Umarım tekrar kitapla uyuduğum günlere dönebilirim.

BENİM MİMLEDİKLERİM-Daha önce yapmayıp yapmak isterlerse;

Mor Menekşe
Makyaj Manya
Kozmetik Hikayeleri



14 yorum:

  1. Seni tekrar yeniden tanımaktan çok memnun oldum.İyi ki de seni takip ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım . Bende seni tanıdığım için mutluyum :)

      Sil
  2. Evli olmana çok şaşırdım hiç bilmiyordum:) İyki yapılmış böyle bir mim birbirimizi daha iyi tanıma şansı yakalıyoruz:) çok sevindim tanıştığıma:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım evliyim hatta eski bile sayılabilirim evlilikte. Bende çok sevindim tanıştığıma :)

      Sil
  3. ne guzel yazmıssın canım senı yakından tanıma fırsatı bulduk:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Serap'çım. Bende yazıların sayesinde seni tanır gibiyim :)))

      Sil
  4. yaptığın için çok çok teşekkürler :) seni yakından tanımak çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım. Birbirimizi tanımak güzel oldu :)

      Sil
  5. maddiyat konuşulmasından nefret etmek sanırım terazi burçlarının ortak özelliği.. iki kız annesiyim yazısını okuyup aşağıdaki resme yarım saat " ay bu soldaki hiç kıza benzemiyo " cümleleri kurarak bakmak da benim kişisel embesilliğimin kanıtı sanırım. konuyla ilgili son olarak söylemek istediğim bişey var; tanıdım mutlu oldum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcun özelliği mi yoksa çevremdeki bir kaç insanın zamanında yanı başımda konuşup durmaları mı beni nefret eder hale getirdi bilmiyorum :))
      Kendine haksızlık etme canım.Resimdekilerden sağda ki kızım diğeri öğrencim :)Sevgiler kocaman

      Sil
  6. tanıştığıma memnun oldum. ütü konusunda da aynı hisleri paylaşıyoruz. sırf ütü yapmamak için temiz ama kırışık gömleklerimi tekrar yıkayıp asarak kuruttuğumu biliyorum, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wow senin yöntem de süpermiş :))) Bende yıkanıp bekleyen giysileri yıkardım kolay ütülensin diye. Tanıştığıma bende sevindim tatlım :)

      Sil
  7. aayy meslektaşımmışsın üstelik ankarada :D seni tanıdığıma çok sevindim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı şekilde canım. Blog yazarlarına bakıyorumda çoğu öğretmen ya da öğretmen adayı . Bu ne anlama geliyor diye bir sürü fikir üretiyorum kendimce. Çok çok öptüm canım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma