13 Haz 2013

FOOT FACTORY AYAK BAKIM ÜRÜNLERİ

Yaz aylarının gelmesiyle ayak bakımı herkes için daha önemli hale gelmeye başlıyor. Kış mevsiminde hiç bir problem yaşamadığım ayaklarımda havaların ısınmasıyla artan bir kuruluk problemi başlıyor ve bunun nedenini gerçekten anlamıyorum.Neyse ki ayak bakım ürünleri bu noktada yardımcı oluyorlar ayaklarda biraz kendine geliyorlar.


Foot Factory Gratis'e özel bir marka ve kendilerini fark etmemi sağlayan, ayak şekilli şirin ambalajları oldu.Seri temizleyici jel,arındırıcı peeling ve nemlendirici losyondan oluşuyor.Temizleyici jel'e gerek görmeyerek peeling ve nemlendirici losyonu aldım.

 Öncelikle her iki üründe nane şekeri kokusuna sahipler.Kokularını beğendiğimi söyleyebilirim.



Scrub içindeki partiküllerle ayakları arındırmayı vaad ediyor ancak bunu yerine getirdiğinden emin değilim.Hevesle aldığım ürün açıkçası bana gereksiz zahmet gibi geldi.Ayrıca kabından çok zor çıktığı için kapağını komple çıkartarak kullanmak durumunda kaldım.


Nemlendirici Losyonu daha çok sevdim.Çok yoğun olmayan yapısıyla ayağa sürüldüğünde daha sıvı bir hale gelip çabucak sürülüyor.Nemlendirmesi orta seviyede.Aşırı kuruluk ve çatlama sorunu olanlara yeterli gelmeyebilir ama hafif sorunları çözebilir.Ayaklarda hafif bir serinlik hissi bırakması ise benim için olumlu bir özellik oldu.

Daha önce Neutrogena ve Avon ayak kremlerini kullanmıştım. Avon ayak kremi gerçekten başarılı bir üründü.Neutrogena ise hafif vazelinimsi yoğun yapısından dolayı pek sevmemiştim.Foot factory çok sorunlu olmayan ayaklar için alternatif olabilir.Ürünlerin her biri 5.50 TL.

   Sizin en çok sevdiğiniz ayak bakım ürününüz hangisi?   

    Tavsiyelerinize açığım :)

20 yorum:

  1. selamlar,, ürünün ambalajı cidden çok dikkat çekici :)nereden almıştınız?

    YanıtlaSil
  2. elimde çok ürün olduğu için gratis inridiminden almamıştım bunları B&BW'un ayak peelinigini kullanıyorum ben çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. B&BW ürünlerini çok merak ediyorum ama ne yazık ki Ankara'da mağazaları yok. Yaz tatilinde İstanbul'a gidersem uğrayacağım çok yer var :)

      Sil
  3. Peelingini kullanıyorum çok güzel ferahlatıyor beğendim. Şekli de çok güzel ilk ambalajına kapılıp almıştım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım. Güle güle kullan :)

      Sil
  4. scrub bana da ÇOK gereksiz geldi bi daha almayacağm özellikle şişeden kullanımI Çok Zor. .. AMA diğerleri güzel bence

    YanıtlaSil
  5. Ben peeling kullanmıyorum lapitak bakım kremi yeterli oluyor yaz için. Ayrıca dediğin gibi kışın herhangi bi kuruma durumu olmuyor ama açık ayakkabılar mı neden oluyo bu duruma acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık ayakkabıdan ziyade çoraptan çıkan ayakların daha fazla yerle ve havayla temas etmesi olabilir canım.

      Sil
  6. fiyatları çok uygunmuş şişelerine de bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aldığımda % 40 indirim vardı. Daha da hesaplı geldi. O güzel ambalajlar bir de yumuşak plastikten olsa çok güzel olurdu.

      Sil
  7. Canım nanelilerde ayak serinletme olayı varmı bunlarda acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kullanırken ayakları serinletip ferah bir his uyandırıyor ama uzun süreli olmuyor.The body Shop'un ayak spreyini denemiştim geçenlerde, yorgun olduğumdan mı bilmiyorum ama verdiği his çok iyi gelmişti bana.Bunlar öyle değil maalesef.

      Sil
  8. Foot factoryleri görüp merak ediyordum canım :) biraz daha yoğun ayak bakım kremleri kullanıyorum,alternatif olarak bu markayı da düşüneceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yoğun ayak bakım ürünleri kullanıyorsan bu marka sana yeterli gelmeyebilir. Bunu göz önünde bulundurmayı unutma olurmu ?

      Sil
  9. Ayaktaki çatlamaları kurulukları giderme konusundaki en yararlı ürün vazelin. her duştan sonra çatlayan kuruyan yerlere uygulanınca 1 haftada falan yok edip yumuşatıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi için teşekkürler canım.Yağlı histen kurtulmak için gece uygulansa hiç fena olmaz :)

      Sil
  10. Ben de alacaktım ama ambalajı gerçekten çok sert geldi dedigin gibi. Sıkması zor olur diye düşünerek hobby foot cream aldım onun yerine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelingi çabucak bitirdim ama kullanmak çok zahmetliydi. Ambalaj işlevsel değil kesinlikle.iyi yapmışsın canım.Güle güle kullan :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma