19 Haz 2013

BİTEN ÜRÜNLER # 3 #

Geçen ay 3-4 parça ürün bitirdiğim için yazılarını yazmamış ancak ürün bitiremediğimi görüp bir ''Bitmesi gerekenler'' kutusu hazırlamıştım.Kutu gerçekten faydalı oldu.Gönlüm farklı ürünler kullanmak istese de kutudakileri de sıkça kullanıp en azından bir kaç parça makyaj ürünü bitirebildim.


Saç bakım ürünlerinden Watsons markalı olanlar , Lancome temizleyici ve Oriflame köpük geçen ayın biten ürünleriyken diğerleri bu aya ait.


1. Oriflame Feminelle Intım jel : Uzun zamandır severek kullanıyorum.Şimdilerde yenisine geçmiş durumdayım.Yazısı burada.
2. Nude Şampuan :Çok sık kullandığımda etkisinin azaldığını düşündüğüm,arada başka bir şampuan kullanınca özlediğim bir ürün.Gelecekte tekrar alabilirim.Şimdilik ara verdim.
3. Life Buoy sıvı sabun : Çok memnunum.Zaman zaman makyaj fırçalarımı bile bu sabunla temizliyorum.Antibakteriyel olduğu gibi elden çok çabuk arınıyor. ♥
4. Watsons kına özlü şampuan : beklediğimden daha iyi çıktığını söyleyebilirim ancak sürekli kullanacağım bir ürün değil.
5. Lancome pure focus temizleme jeli : Temizlemesi güzel ancak cildi fazlaca kurutan bir üründü.50 civarı fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.Tekrar almayacağım.
6.Avon Rıch Moısture nemlendirici : Avon'un bu serilerini sevmiyorum.Bana hediye olarak gelmişti.Cildime alerji yapan ilk Avon ürünü ünvanına sahip.Güzel kokulu ancak emilmeyen bir yapısı var.Kullanamadan çöpe gidiyor.
7. Loreal Komple onarıcı 5 bakım kremi : Saçları yumuşatan ve kolay taranmasına yardımcı bir üründü.Tek kötü yanı kısa sürede bitmesi oldu.Şu an daha iyisini arıyor olsamda gelecekte tekrar alabilirim. ♥
8. Yves Rocher Africa kakao duş jeli : Yapısını ve Kokusunu çok sevdiğim bu jeli mutlaka tekrar alırım.Yazısı burada.
9. Lancome Hypnose vücut losyonu : Parfüm kofresinin içinden çıkan losyonun parfümünden daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim.Severek ve tüm gün kokusunu alarak kullandım.
10. Yves Rocher Kayısı çekirdeği Vücut Peelingi : Kokusu bir çok kişi tarafından garip bulunsada ben severek kullandım ve oldukça enerjik bir kokusu olduğunu düşünüyorum.20  küsür fiyatı yüzünden sanırım başka alternatiflere yöneleceğim.Yazısı burada
11. Oriflame Milk Honey Banyo köpüğü : İlk kullandığım zamanlar sevdiğim bu ürünü sonradan sevmez oldum nedense.Duş jelini alabilirim gelecekte ancak köpük tekrar alınmayacak.
12. Watsons Kına özlü saç maskesi : Bu ürünü saçlarımı yumuşatmak amacıyla bol miktarda uyguladım.Bir süre beklettikten sonra saçlar gerçekten yumuşuyor ancak Elseve komple onarıcı 5 bundan daha iyi iş çıkardı.Bu yüzden tekrar alınmayacak.
13.Effeclar Duo : Bu kremi çok yüksek beklentiyle almıştım.Oldukça hafif yapılı,küçük bir miktarı bile cildin büyük miktarına yetebilen bir ürün.Ciltte ağırlık yaratmadan çabucak emiliyor.Sonuçlar gelirsek ;Cildimdeki pürüzleri tam anlamıyla yok etmedi.Hala pürüzlerim var ancak daha berrak bir cildim var.Sivilce üstüne uygulandığında sivilcenin büyümesini engelleme durumunu ise hiç gözlemlemedim.Buna karşın uygun fiyata denk getirirsem tekrar alabileceğim bir nemlendirici yine de.

         Makyaj grubu :)



1. Lancome Hypnose mini maskara : Lancome maskaraları oldukça beğeniyorum.Hypnose serisi her zaman alınabilir.Drama versiyonu de oldukça güzel.
2.Maybelline Volum Express maskara : Daha önce kullandığım Colossal maskara kadar beğenmedim.Tekrar alacağımı sanmıyorum.
3. Max Factor Creme Puff :Tek başına yada fondöten üztüne rahatça kullanılabilen kaç tane bitirdiğimi hatırlamadığım pudranın şu an yenisini kullanıyorum.Elimdeki bittiğinde tekrar almayacağım çünkü pudraları artık sadece sabitleme amaçlı kullanıyorum.Kapatıcılığı daha düşük transparan pudraları tercih edeceğim.Yazısı burada.
4.Max Factor Lasting Performance Fondöten :Uzun yıllar favori fondötenimdi.3-4 tüp bitirmiştim.Kapatıcılığı orta seviyede olan fondöten Max Factor'ün lokomotif fondöteniymiş.Farklı markalara yöneldiğim için tekrar almayacağım.
5. Maybelline Dream matte köpük fondöten : Altına hangi nemlendiriciyi sürersem süreyim cildimde kötü göründü.Uzun zamandır çekmecemde beklediğinden kullanamadan çöpe gitti.
6. Sensuelle EDP: Hafif kokulu bu parfümü severek kullandım.Tam bir yumoş kokusu :)))
7. Avon Glaze Wear Coral Bliss ruj: Çok severek bitirdim.Ne yazık ki satıştan kalktı.Tekrar rastlarsam kaçırmam.
8-9.Oriflame Power Shıne Rujlar : Bitirme kutusu sayesinde 3 rengini bitirebildim ancak hala elimde çokça var.Kokularını son günlerde sevmez olsam da dudakta güzel görünüyorlar.Elimdekiler bittiğinde tekrar almayacağım.Yazısı burada
10. Avon color trend kapatıcı : Uzun zamandır beklediğinden üzerinde garip benekler oluşmuş.Eski formül oldukça kalın yapılı ve kötü kokuluydu zaten.Tekrar alınmayacak.
11. Avon likit ruj: Eski bir seriden olan ruju nihayet bitirdim.Elimde bir tane de pembesi var ve umarım biter.
12-13-14. Avon color trend rujlar : Bir zamanlar bu seri rujları çok severdim.Hatta bazılarını bitirip tekrar almıştım.Yenilenen formüllerin daha iyi olduğunu düşünüyorum ve bunları gözden çıkarıyorum.
15. Avon 2 in 1 Ruj: Avonun 2'si bir arada gloss ve rujdan oluşan bu ürününü çok sevmiştim.Ne yazık ki satıştan kalktı.Şimdi gelse tekrar alabilirim.

Son olarak yardımcı malzemeler :)


 1.Benri Gül kokulu ıslak mendil : Bir önce aldığım Benri ıslak mendiller kadar iyi değiller.Mendiller güzel kokulu ancak yeterince kalın ve ıslak değiller.
2.Bebak Makyaj temizleme mendili: Makyaj çıkarmada fena olmasa da kokusuna alışamadım.Tekrar alırmıyım bilmiyorum.
3.Nivea makyaj temizleme mendilleri : Favori temizleme mendilimi indirimli gördükçe stokluyorum.
4.Rossmann Lilibe disk pamuk :Göz makyajı ve oje temizleyerek bitirdim.Şimdilerde Benri'ye geçsemde bu da hiç fena değildi.

Benim bitirdiğim ürünler bunlar oldu.Bu ürünler içinde sizin de kullandıklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum
Sevgiler



50 yorum:

  1. Maşallah!Baya bitirdin.15 numaralı ürün bende de var çok seviyordum o glossları,fakat bende uzun süre durduğu için garip bir hale geldiler (kokusu değişti,ruj kısmında beyaz şeyler oluşmaya başladı) bende attım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok başarılıydı o seri.Gloss kısmını pek kullanmasamda ruj kısmını çok severek kullandım.

      Sil
  2. Maybelline köp7k fondötene ben bayılıyorum ya sanirim.cilt tipinden dolayi uymamis genelde karma ve yağlı ciltler için uygun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aslında karmadan yağlıya dönük bir cildim var ama burun kenarları ve çenemde çok kötü durdu.Birde yağlı yapıda olduğundan yağlı ciltlere uygun olmadığını okumuştum bir araştırmak lazım kullanmadan önce.

      Sil
  3. HAY maşşallah canım bukadar makyaj ürününü nasıl bitirdin sen ben şaşkınım ona :)İçinden elsevin saç ürünlerini sevdiğimi söyleyebilirim onun dışında kullandığım birşey yok sanırım:/Artık yenilerini vicdanın rahat alabilirsin :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ''Bitmesi gerekenler kutusu'' yapıp hep aynı makyaj ürünlerini kullandım.Daha bitmesi gereken çok ürünüm var.Saç bakım ürünleri dışında yine vicdanım rahat alamam herhalde :(

      Sil
  4. Maşallah oldukça başarılısın ürün bitirme konusunda . Effeclar duoyu ben de kullandım uzun süre sürekli kullanımda daha etkili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de günde iki kez kullanmak gerekiyor.Sanırım tekrar alacağım yakında.

      Sil
  5. Yves Rocher Africa kakao duş jeli benimde favorilerimden kokusu çok hoş gerçeten şuan narlısını kullanıyorum ama bunun kadar iyi değil:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Narlısı da güzel evet ama bu başka gerçekten :)

      Sil
  6. Ne kadar çok şey bitirmişsin :) imrendim sana :) http://hangirenk.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Bitenlere sevinmek komik olsada sevindim bende :)

      Sil
  7. Şuan Benri gül kokulu ıslak mendili ben de kullanıyorum.Evet bir Komili'ye bir Biiwipes'a göre çok iyi değil.Yine de fena sayılmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimlerde fiyatı çok ucuz olduğundan stoklamıştım ama beyaz ambalajlısını alırım bundan sonra.

      Sil
  8. Masallah diyorum,bu kadar urun bitirmek bir yana ruj bitirmissin hemde bir suru, tebrik ediyorum valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Rujların gramajı fazla olmasa da bittiler çok şükür.Yine de bitmesi gereken bir dünya ruj var çekmecemde.

      Sil
  9. Rossman pamuklarını çok seviyorum bende,benriler çok sert geldi

    YanıtlaSil
  10. Dolu dolu bitenler olmuş eline saglık canım :)

    YanıtlaSil
  11. oh ne kadar çok ürün hatta ruj bitirmişsin valla bu aralar yeni rujlar istiyorum ama elimde o kadar çok varki gözden çıkarmaya da kıyamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oriflame ve Avon marka olan rujların bir kısmını bitirmeye çalışıyorum bu ara.İçim gitse de diğerlerini kullanmamaya çalışıyorum.Hiç kullanmayacaklarımı ise gözden çıkarırım artık :)

      Sil
  12. Maaşallah bir sürü makyaj malzemesi bitirmişsin :) Hayatında hiç ruj bitirememiş ben çok imrendim :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bitirmek istediklerini gözünün önünde tutarsan bitiyorlar ancak.Yoksa sıra gelmiyor ki bitsinler :)

      Sil
  13. of neler bitirmişsin öyle maşallah :)

    YanıtlaSil
  14. Vaoovvv gözlerime inanamadım nasıl bitirdin hepsini :) Darısı bana :)
    http://gunlukmkyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakım ürünleri bitiyor zaten.Kozmetiklere Bitirme projesi uygulamaya başladım canım.

      Sil
  15. ne güzel bir sürü makyaj bitirmişsin darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  16. Böyle uzunca bi bitenler yazısı benimde yolda :) maşalla diyorum özellikle makyaj kısmına eee nede olsa çabuk bitirdiğimiz ürünler değil dimi ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Senin yazını da bekliyorum merakla :)

      Sil
  17. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşabilmek dileğiyle. Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  18. Ben bir ruj bir maskara bitirebildiğimde çok sevinmiştim, sen bu kadar ruju pudrayı nasıl bitirebildin?Darısı başımaa:))Gelsin yeniler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım rujları bitirdim de pudra,fondöten uzun zamandır kullandığım ürünlerdi zaten.Seninde darısı başına :)

      Sil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. 13.Effeclar Duo pürüzleri azaltmayı amaçlayan bir ürünmüdür ?
    Eğer öyle ise bende almayı düşünebilirim, birde uygun fiyata denk getirirsem tekrar alabileceğim bir nemlendirici demişsiniz fiyatları yüksek mi ?
    Yaklaşık kaç tl civarları?

    Ayrıca bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım.Sivilce ile mücadelede sık kullanılan,gözenek görünümünü hafifletip pürüzleri gidermeyi vaat eden bir nemlendirici.Tabi herkeste aynı etkiyi bırakması mümkün değil.Ben eczaneden 50 TL'ye almıştım ama nette daha ucuza bulunabiliyor.Sevgiler :)

      Sil
  21. neye yorum yapacağımı şaşırdım :) kutuda toplamak çok akıllıca olmuş.

    YanıtlaSil
  22. Kelebeğim makyaj ürünleri bitirmede bu ayın blogger rekorunu kırmışsın bence :))) hey masallah çekmece boşalmış resmen ^_- AVON ruj konusunda kucuk bı tecrubemi paylaşıyim bu marka benim dudaklarımı cok kuruttu temsilciliğini yaptığımdan uzun yillar hep bu markayı kullandım arada başka marka kullanmakta fayda var gerçi bana kate ruj bile dokundu :((

    canim yenilerinide güle güle ac ve kullan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende yıllarca çok değişik rujlarınını denedim. Bana fena gelmediler ama artık bir çok farklı marka deniyorum. Kate rujlar avon rujlardan daha yoğun yapıdalar canım kurutmalarına şaşırmadım :)

      Sil
  23. ne çok ürün bitmiş özellikle rujlar glossların bitmesi harika tebrikler canım.. darısı başımıza artık .-))

    YanıtlaSil
  24. vuuhh ne çok ürün bitirmişsin maşallahh :O ürün yorumları da çok iyi olmuş. darısı başımıza :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taşekkürler tatlım.O pembe makyajla asıl maşallah sana :)

      Sil
  25. Harikasın !!!!! Darısı tüm bloggerların başına :)
    Nude şampuanla ilgili kesin bir karara varamamışsın anladığım kadarıyla. Benim saçlarımı çok sertleştirdi. Sende böyle bir etki yaptı mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Darısı sana olsun. Nude hakkında karar veremedim gerçekten. Şimdi arganlısını kullanıyorum onunla ilgili de aynı hislerdeyim. Şampuanlar güzel ama bir süre kullandıktan sonra saçlarım temizlenmiyor hissine kapılıyorum. Uçları ve saç boyları kuru dipleri nemli oluyor bu da beni rahatsız ediyor. Hala daha iyisini arıyorum anlayacağın ;))))
      Sertleştirmeye gelince son dönemde röfleden dolayı çok sertleşti saçlarım. Nude'a özel böyle bir durum olmadı.kurtarıcılar arıyorum bu sorun için :(

      Sil
  26. Merhabalar kelebeğim,
    Aşk olsun hala benim bloğuma gelmedin....:(
    Görüşmek üzere....

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma