15 May 2013

THE BODY SHOP JAPANESE CHERRY BLOSSOM

Havaların ısınmasıyla birlikte kışlık giysiler gibi kışlık parfümleri de makyaj masamdan kaldırıp yerlerine makyaj dolabına kaldırdığım yazlık parfümleri çıkardım.Bu parfümü duş jeliyle birlikte yaz indiriminden almıştım.Başka parfümlerle birlikte dönüşümlü olarak severek kullandım.


Japanese Cherry Blossom EDT: Tbs kokuları bence günlük kullanıma oldukça uygunlar.Cherry Blossom da kullananda temizlik,tazelik hissi yaratabilecek floral bir koku.Kalıcılığı tüm gün sürmese de çantada taşınmaya uygun bir şişesi var.

Japanese Cherry Blossom Body Butter : Body butter aldığım sete dahil değildi.Zaten bu kremi her indirimde alıyorum.Bu butter'ı kışın almıştım.Tbs butterların nemlendirme konusundaki başarısını artık bilmeyen yok.Bu kremin içinde de soya ve zeytin yağı kullanılmış.Hem vücut hemde el kremi olarak kullandığım butter parfümün kalıcılığını da artırıyor.



Japanese Cherry Blossom duş jeli: Sabun içermeyen bu duş jelini bir türlü sıra gelmediğinden yeni kullanmaya başladım.Cherry Blossom'un güzel kokulu duş jeli orta karar köpürüyor ve vücudunuzun bir süre misler gibi kokmasını sağlıyor.İçinde nemlendirici özelliğiyle bilinen zambiya balı bulunuyor.

                                                                    Görsel alıntıdır.

Bu serinin el kremi,vücut spreyi gibi ürünleri de var.El kremi de hafif yapısıyla beğendiğim bir ürün olmuştu.Onu da gelecekte tekrar almayı planlıyorum.Bir Tbs ziyaretinde henüz denemediyseniz koklamanızı tavsiye ederim.
Kiraz çiçeği güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileklerimle :)

Japanese Cherry Blossom için siz neler düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. Bende doa marka duş jelini aldım daha kullanmadım ama güzel kokuyor :)

    YanıtlaSil
  2. Slmlar bu seriyi kullanmadım ama eminim güzeldir:) bloğuma beklerim çok taze bir bloggerım keyifli yazılar
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. benim favorilerim sürekli kullanıyorum özellikle butter inanılmaz kalıcı.

    YanıtlaSil
  4. Ben seriye değilde çiçeklere aşık oldum,nerede bulunur?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma