23 May 2013

ORIFLAME PURE SKIN YÜZ TEMİZLEME JELİ

Oriflame Pure Skin serisi genç ciltlere özel hazırlanmış bir seri.Genç yaşlarda sık görülen ciltteki yağlanma ve sivilce problemleriyle başa çıkmada yardımcı oluyor.Serinin mikro-topçuklar içeren temizleme jelini ve siyah nokta karşıtı toniğini (otuzlu yaşıma rağmen)geçen yaz almıştım.Jelden memnun kalarak çabucak bitirdim ancak alkol kokulu tonik biraz daha geç bitti.



Memnun kaldığım temizleme jelini geçen ay indirimde görünce tekrar aldım.Bitmek üzere olan Lancome Pure Focus temizleyicimle aralarında uçurum fiyat farkı olmasına rağmen, aynı işi gördüğünü üzülerek söyleyebilirim.Mucize ürün değil belki ama fiyatına göre yapması gerken işi fazlasıyla yapıyor.Temizleme jelini kullandığımda cildimin temizlendiğini hissediyorum.Cildimde herhangi bir hassasiyet oluşturmuyor.



Düzenli kullanıldığında leke ve siyah noktalarda düzelme vaad ediyor.Islak yüze temizleme fırçasıyla kullandığım ürünü günlük olarak kullanmakta herhangi bir sakınca yok.

Ürünün bence tek olumsuz yanı sls ve paraben türevleri içermesi.Bu konuda hassas olanların ve kuru-normal cilt tiplerinin uzak durmasını tavsiye ederim.Dönüşümlü olarak indirime giren ürün 7-8 TL civarına satılıyor.İndirim beklemek istemiyorum derseniz 14 TL.


17 yorum:

  1. Guzel gorunuyor cnm denemeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  2. oriflame ürünlerini çok sık görüyorum denemek lazım:) blogumda çekiliş var beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. yalnız çoğu pahalı ürünün bile pompası yok bu yüzden oriflame'i tebrik ediyorum. oriflame'in merak ettiğim çok ürünü var ama temsilci yookk :(
    güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok yaygın değil maalesef.Pompa konusunda haklısın. Ürünü kullanmayı kolaylaştırıyor. Pompası olmadığı için Yves Rocher'ın Sebo jelini almak istememiştim :)

      Sil
  4. bazı markalar çok yüksek fiyatlardan uçuyor ama muadil bulmak zor değil :) bu da onlardan biriymiş demek ki :)elimde bir sürü temizleme jeli birikti stok kuruyunca alınacak :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım. Dermokozmetiklere evet ama hıght end jel alırken bir kaç marka dışındakilere itibar etmem artık:)

      Sil
  5. Ben de kullandım bu ürünü toniğiyle beraber. Benim cildim baya baya kuru ama siyah noktalarım olduğu için böyle şeyler kullanmaya mecburum. Bu ürünleri uyguladıktan sonra iyi bir nemlendirici kullanıldığında pek de bir sorun olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok kurutan jel bile iyi bir nemlendiriciyle kullanıldığında sorun yaratmıyor bence de.Jel'den beklentimiz ciltte hassasiyet yaratmadan temizlemesi zaten. Sevgiler

      Sil
  6. Benim de bu aralar ihtiyacım var,bulabilirsem alayım
    teşekkürler bilgi için:)

    YanıtlaSil
  7. Geçen ay almıştım bundan. Cildim kuru ama rahatsız etmedi ve verdiği temizlik hissi hoşuma gitti. Oğlumla beraber kullanıyoruz şimdi, yağlı ciltli bir ergen kendisi :)) Çok sevdi deneyince..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa canım demek ergen bir oğlun var.Ne güzel:)Kuru ciltleri rahatsız edebileceğini düşünüyordum.Memnun olmana sevindim.

      Sil
  8. İçerisinde granüller var gördüğüm kadarıyla,akne oluşumunu hızlandırır mı ki ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri sivilce karşıtı salisilik asit içeren bir seri.Bende sivilce yapmadı ama başka ciltlerde nasıl olur bilemiyorum.Tek eksisi cildi biraz geriyor.Bu sebeple kullandıktan sonra nemlendirici uygulamak şart :)

      Sil
  9. her gün kullanmak sakıncalı mı sizce

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma