7 May 2013

I LOVE STRAWBERRİES MILSHAKE EL KREMİ

Watsons mağazasında dolaşırken I Love serisini bir çok kez görmeme rağmen bende pek bir merak uyandırmamıştı.Bu kremle tanışmam bir arkadaşın kreme yaptığı olumlu yorumlar sayesinde oldu.Bir sonraki Watsons alışverişimde kremi alışverişime ekledim.Eve gelip de kremi denediğimde muhteşem kokusu yüzünden daha önce denemediğime pişman oldum.


Krem ismini aldığı çilekli süt gibi kokuyor.Ben kokusuna bayıldım.Mutluluk verici bir kokusu var.Sürdükten sonra ellerimi çok kez koklamadan edemedim.


Orta derece nemlendirme özelliğine sahip.Yaz günleri için nemlendirmesinin yeterli olacağını düşünüyorum.Akışkan olmayan, yumuşak bir kıvamı var.Fazla uygulandığında biraz zor emilebiliyor bu yüzden az miktarda uygulanması uygun olacaktır.


İçeriğini okurken parabene rastlamadım.Paraben muadili kimyasal içeriyor mu bilmiyorum. Arkasında gayet sevimli bir kullanım önerisi yazısı var onu da okuyalım ;


 Watsons'ta 7 TL'ye satılan el kremini denemenizi öneririm. ♥♥♥ Sevgiler ♥♥♥


6 yorum:

  1. Ben bu serinin vücut losyonunu kullandım fakat o felaket zor emiliyordu, ama el kreminin çabuk emilmesine sevindim. Alacağım ürünler arasına girdi. :)

    YanıtlaSil
  2. o kadar güzel anlatmışsın ki hemen bende alıp denemek istiyorum..
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bende de bu kremin raspberry & blackberry olanı var . Onuda denemenizi tavsiye ederim.Sürdükten sonra jelibon gibi kokuyor ellerim :))

    http://bellavita-bgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çekimler de çok tatlı olmuş ben de deneyeceğim mutlaka =)

    YanıtlaSil
  5. bende coconut cream vardı nefret ettim

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar çok tatlı :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma