1 Nis 2013

THE BALM ROCKSTAR PALET

The Balm Rockstar palet'e uzun bir bekleyişten Kadınlar gününde kavuştum.İyi ki kavuşmuşuz o gün bugündür elimden bırakmadım.


The Balm Rockstar paletle artık sahne almaya hazırız.Hem günlük hemde özel zamanlarda kullanabileceğimiz birçok renk alternatifi bu palette mevcut.



12 adet far, Aydınlatıcı, Allık ve 2 adet ruj/yanak renklendiriciden oluşan palet, koruma kılıfı ve ince ambalajıyla yanımızda taşımak için de ideal.Seyahat esnasında yanımıza alacağımız 3 fırça istediğimiz makyajı yapmak için yeterli olacaktır.



Farların pigmentasyonu beni şaşırttı.Bu kadar iyi olmalarını beklemiyordum açıkçası.Yumuşaklık renklere göre değişse de kötü olan yok içlerinde.
Özellikle Adagio'yu her makyajımda kullanıyorum.



Mary Lou Manızer bu palette Solıd Gold adını alırken,Frat Boy allığımız ise Don't you Want me? oluvermiş.
Milly ve Vanilly hem ruj hem de yanak renklendirici olarak kullanılabiliyor.Bu rujlarında başka isimlerle satıldığını duymuştum ama hangileridir bilemiyorum.
Palette dudak/yanak renklendiricilerin üzerine kapanan bölüm iyi düşünülmüş.Bu kapak diğer ürünlerin tozlarından krem formlu olanları koruyor.

Paleti kullanarak yapabileceğimiz makyaj örnekleri de verilmiş.


ve içerik;





Genel olarak eğlenceli ve müthiş bir palet diyebilirim.
Ben bu paletteki her ürünü çok sevdim.50 TL fiyatlı ürüne indirimli sahip odum.Bana sorarsanız 50 TL 'yi rahatlıkla hak ediyor.Yurt dışında 40$ olan ürün bizde indirimde yakalanırsa hiç kaçırılmaması gerekenlerden.

Mutlu,sağlıklı,güneşli bir hafta geçirmemiz dileğiyle.








5 yorum:

  1. O Led Zeppelin renginin güzelliği nedir öyle, bayıldım tek kelimeyle:)

    YanıtlaSil
  2. Askolsun :)) anneler gunü indiriminde mutlaka alınacak listemin bas köşesine oturttun bunu... Gelde alma yani övüldugu kadar varmış, bu paletlerin tek eksi aplikator yeri olmaması elime her aldığımda bu eksikliği hissediyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Ben de 8 Mart kadınlar günü indiriminde denk getirip almıştım ve aynı hisleri paylaşıyorum, elim başka palete gitmiyor desem yeridir, dokusu, kalıcılığı, topaklanmaması herşeyi fevkaladenin fevkinde.. güle güle nice mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Cok methini duydum ama surekli alip alip birakiyorum, su saatte gratis acik olsa kosa kosa gidip alicam oyle guzel anlatmissinki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açıkçası bende bu performansı beklemiyordum ama gerçekten başarılı bir ürün.Seyehatlerde de harika.Yanına bir ten ürünü iki fırça tamam :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma