20 Nis 2013

NİVEA VE BEBAK MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLLERİ

Makyaj temizleme mendillerini işten eve ilk geldiğimde yüzümdeki makyajın kabasını almak için kullanıyorum.Çok çeşitli ürün kullanmışlığım yok.Daha önce Johnson ve Neutrogena makyaj temizleme mendillerini denemiş sonunda Nivea'da karar kılmıştım.Yaklaşık 2 yıldır her indirim döneminde Nivea mendilleri stokluyorum.


Makyaj temizleme mendillerinin yüzümde yağlı bir his bırakmasından ve fazlaca kokulu olmalarından hoşlanmıyorum.Nivea nostaljik kokusuyla ve hafif formülüyle favorim oldu.Makyajı yeterince temizliyor,yağlı his bırakmıyor.
Bebak ise bloglarda görüp merak ettiğim bir üründü.Merak edip aldım.Bu üründe makyajı çok güzel temizliyor,geride ferah bir cilt bırakıyor ama badem kokusunu ilk kullandığımda biraz alışılmışın dışında buldum.
Temizlik anlamında ikisini de tavsiye edebilirim ancak fiyat olarak Bebak daha kolay ulaşılabilir.Bebak 4-5 TL gibi bir fiyata sahipken, Nivea ise 14 TL.

7 yorum:

  1. canim kullandin mi bilmiyorum ama bana gore en iyi makyaj temizleyici bioderma sensibio h2o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Sensibio'yu yeni aldım ama mendil kullanmak çok pratik geliyor bana.Hele seyahatte çantamdan eksik etmiyorum.Onun için mendillerin yeri ayrı bende.

      Sil
  2. ben de hep makyaj temizleme mendili kullanıyorum ama bebakı hiç denememiştim fiyatı çok uygunmuş mutlaka denicem :)

    YanıtlaSil
  3. Açıkcası badem kokusunu severim oyüzden merak etmedim değil Bebak'ı fiyatı da uygunmuş :) Nivea'nın kokusu zaten ideal rahatsız etmeyen hoş bi'kokusu var :)

    YanıtlaSil
  4. BOŞNAK KIZI;Yazdığımdan daha uygun fiyatada gördüm,dene canım.
    Duy'un Renkleri;Badem kokusunu seviyorsan formülü seni mutlu edecektir canım.

    YanıtlaSil
  5. Eskiden Bebak acı badem sütü olarak sevimli bi şişede krem temizleycisi vardı bu markanın.O temizleme sütü de acı badem sütü ya özellikle yağlı ciltlerde tüylenme yaptığı için herkes kullanamazdı mesela.Ama gözler için çok iyi çünkü kirpiklere ve kaşlara da bakım yapıyo.Acaba mendili de öyle midir?Yani cildinizde eskiye oranla bi değişiklik oldu mu?(Tüylenme bakımından?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hiç denemesemde losyon hala var ve Badem yağı tüyleri besliyor gerçekten.Mendili kullandıktan bir süre sonra yüzümü yıkıyorum ama tüylenme yapacak yağlı bir yapısı yok,şimdilik cildimde de bir değişiklik olmadı.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma