2 Nis 2013

LANCOME LA VIE EST BELLE EDP

La Vie Est Belle-Hayat Güzeldir.

Lancome La vie est Belle,daha parfüm reklamını ilk gördüğümde aklıma düştü.Yolum ilk düştüğünde de kokuyu denedim ve aklımın bir köşesine kazıyarak döndüm.O günden sonra her Lancome standına gittiğimde parfümü sıktım,bi çare indirim bekledim ancak nafile.Sonunda indirimsiz haliyle almak durumunda kaldım parfümü.

Lancome'dan daha önce Miracle,Hypnose ,Magnifique,ve Tresor in Love parfümlerini kullanmış biri olarak diğer kokulardan çok farklı olan bu koku tam bir imza kokusu bence.Diğer kokular bir çok yaş grubuna hitap ederken bu parfümün belli bir yaş grubunu hedeflediğini düşünüyorum.
Parfümü sıktığınızda çevrenizdekilerin kokunuzu hissetmemesi mümkün değil.Kalıcılığı da çok yüksek.Özellikle giysilerinizdeki kokusunu,giysiyi yıkamadan uzaklaştırmanız mümkün değil.
Parfüm yoğun aromasıyla kış mevsimine uygun,şekerli bir koku.3o yaş üzerinin daha rahat taşıyabileceği bir koku olduğunu düşünüyorum.Günlük kullanıma uygunluğu kişiden kişiye değişir ancak gündüzleri ara sıra sıktığım,akşam çıkacaksak elimin başka kokuya gitmediği bir parfüm,sanıyorum bittikçe alacağım kokulardan.


*
Parfüm, Olivier Polge, Dominique Ropion ve Anne Flipo tarafından üç yılda 5000 farklı versiyon sonra yaratılmış.

La Vie Est Belle baskın olarak zambak ,Pallida süseni, Yasemin zambak özütü, Portakal çiçeği özütü, Paçuli esansı konsantrasyonu, Armut, Şeker Çubukları, Vanilya Frenk Üzümü ve Badem şekeri içeriyor. %50 oranındaki doğal kaynaklı içeriğiyle fark yaratıyor.





2 yorum:

  1. Bir Sevil alışverişimde sample vermişlerdi iki tane. Biri bitti ikincisi duruyor kıyamıyorum :)) Allah'ım bir parfüm bu kadar mı kalıcı, çarpıcı olur? Bayılıyorum kokusuna, ertesi gün bile geliyor kokusu.. Şişesi ayrı bir güzellik zaten.. Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumu kaçırmışım tatlım.Koku geçekten çok güzel ve kuvvetli.Çok teşekkürler :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma