24 Nis 2013

GOLDEN ROSE HOLİDAY KOLEKSİYONU

Hazırladığım oje yazısı için fiyat bilgisi ararken Golden Rose Store sayfasında Holiday koleksiyonuna rastladım.Koleksiyon son zamanlarda trend haline gelen tozşeker görüntülü ojelerden ve mat glitterlı ojelerden oluşuyor.
Görsel Golden Rose sitesinden alınmıştır.

6,50 fiyatlı ojeler piyasaya sürüldü mü bilmiyorum ama güzel görüntüleriyle cüzdanımızdan bir miktar para çıkmasına sebep olacak gibiler.



15 yorum:

  1. Fiyatı biraz fazla değil mi golden rose göre :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jolly Jewels kalitesindeyse fazla olmayabilir.Dokulu ojeler eminim bu fiyata rahatlıkla satılır.Bakalım bekleyip göreceğiz.

      Sil
  2. golden rose gel oje bile çıkardı

    YanıtlaSil
  3. Artık araki bulasın bunları :((

    YanıtlaSil
  4. Yerli markaların son zamanlardaki fiyatlarını çok yüksek buluyorum.Bir kaç yıl öncesine kadar 1TL'ye hatta daha ucuza bile bulabildiğimiz ojelerin 5-6 TL'lerde satılması çok saçma.Tamam kaliteleri daha iyi olabilir ama maliyelerinin 5-6 kat arttığını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Koleksiyon furyası çıktı çıkalı fiyatlar yükseldi sanırım.Kalitede bariz iyileşme var ama yine de ucuz değiller haklısın.Dün baktığım flormar wild koleksiyonu rujlar %50 indirimle 9 liraya düşmüşler.Bence ederi bu zaten.

    YanıtlaSil
  6. Süper habermiş bu..aynı tarz yabancı markalar 30 liraya satılıyor..özel koleksiyonlar için bu fiyatlar çok gelmiyor bana

    YanıtlaSil
  7. Daha Jolly Jewelsları bulamazken bunları nasıl bulucazz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer kararlıyım canım.Hiç aramayacağım kendi sitesinden alacağım.

      Sil
  8. 51-60 arasını almak istiyorum topluca! Renkleri çok güzel duruyor ama fiyatları biraz fazla... :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende pek çok rengini beğendim.Jolly jewels ojeler çıktığında bende fazla bulmuştum ama şimdi bakıyorum ki pek çok rengine sahibim.Koleksiyon ojeler bu fiyatı hak ediyor genellikle.

      Sil
  9. İyi şimdi bunlar geldiyse jolly Jewels serisindekilerin fiyatlarını düşürsünler artık,yetkililere sesleniyoruum lütfeeen :Dresmen kadınlar alır diye ateş pahasına satıyorlar yazıktır günahtır bir ojeye verilmez okadar para!!

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel görünüyorlar, hepsinden almak istiyor insan:)

    YanıtlaSil
  11. Dün Golden Rose Kiosk'una bu ojelerin haberini ben verdim.Hatta görevli inanamadı da netten birlikte baktık seriye.Bu hafta sipariş geçip gelince beni arayacak.Ankaradaki arkadaşlara da duyuracağım buradan.O zaman zevkimize göre seçeriz inşallah.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma