25 Nis 2013

GARNİER BB KREM

Garnier BB krem yeni kulanmaya başladığım bir ürün.Almadan önce hakkında bildiğim tek şey bir önceki BB kreme göre daha hafif formüllü olduğuydu.BB kremler hakkında çok tecrübem olduğunu söyleyemem.Daha önce Missha BB kremi denemişliğim,Pure Beauty BB kremi bir süre kullanmışlığım var.
Garnier BB krem açıkçası beklentimden daha iyi çıkarak bu yaz kullanacağım ürünler arasına girdi.Yaz boyunca.Balm Shelter ve bu kremi kullanmayı düşünüyorum. 


BB krem karma ve yağlı ciltlere özel  hazırlanmış.
Altına hafif bir nemlendirici kullanıp krem sürer gibi uyguladım.Nemlendirmesi benim için yeterliydi.
BB kremimiz oldukça akışkan bir yapıya sahip.Böyle akışkan bir üründen kapatıcılık beklemiyordum ancak kapatıcığı BB krem için gayet iyi.
Fondötenlerin ağırlığı bu üründe yok.Aksine sürerken yüzümde Garnier göz roll-on'un serinliğine benzer bir ferahlık hissettim .

Ürün ambalajında belirtilen ürün özelliklerine bakarsak;
Nemlendirir
Cilt rengini eşitler ve ışıltı verir
Cilt kusurlarını azaltır,gözenekleri sıkıştırır
Parlama kontrolü sağlar
20 faktörlü güneş koruması sağlar

 Daha önce kullandığım BB krem yüzümü bembeyaz yaptığından, bu kremde orta tonu tercih ettim.Kol içinde koyu dursada yüzümdeki görünümünden memnunum.


4 hafta sonrası için daha az yağlı,gözenek görünümü azalmış,cilt kusurları azalmış ve ışıltısı artmış bir cilt vaad ediyor.Açıkçası piyasada 15-20 TL fiyat aralığında satılan bu üründen böyle bir beklentim yok ama bir de vaadlerini yerine getirirse harika olur.
                                       İçerik ise şu şekilde;


Uygun fiyatlı ürün arayışındaysanız Garnier BB'ye  göz atabilirsiniz.

Güncelleme : 31.05.2014
BB kremden biri orta diğeri açık ton olmak üzere iki tüpe yakın kullanmış biri olarak son değerlendirmelerimi paylaşmak istedim.Ürünün vaat ettiği cilt kusurlarında azalma ve aydınlık cilt ne yazıkki hiç bir zaman gerçekleşmiyor.Yağlı ciltler için üretilmiş olan ürünün bir süre sonra t bölgemde daha fazla parlamaya yol açıp cildimdeki minik pütürcükleri zamanla çoğalttığını düşünüyorum.Bu sebeple uzun süre kullanımını tavsiye etmiyorum.Yinede herkesin cildinde farklı etkiler bırakabileceğini unutmamak lazım ancak ben yollarımızı ayırmak durumunda kaldım.

11 yorum:

  1. evet garnierin bu ikinci çıkardığı ilk çıkardığından daha iyi..

    YanıtlaSil
  2. ben de garnier ile yves rocher bb krem arasında kaldım, hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum, ikisinin de yorumları çok olumlu. Madem ikisi de iyi, ilk olarak Garnier'i deneyeyim diyorum ne de olsa fiyatı daha uygun. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. İlk çıkardığı krem renk uyumsuzluğu ve hemen yağlandırmasından dolayı beni soğutmuştu markadan ancak bunun hakkında okuduğum iyi yorumlarla deneyeceğim sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneler günü yakında.İndirimde deneyebilirsin canım.

      Sil
  4. Kullan canim aynen bende severek kullanıyorum, :)) zaten kendisi benim ilk bb kremim olur, İlaveten Yves rosherde aliyim demistimki dün seçil blogunda Rimmelin bb kremini tanıttı kivamina bayıldım oncelik ona gecti, bide yurdisi sipariş verdim olurda gümrüğe takılmadan elime geçerse bende bb yazısı yazacağım, yaz mevsiminde bunlardan güzeli yok *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'ı bende merak ettim ama bunu onu görmeden önce almıştım.

      Sil
  5. Benimde ilk bb kremim garnier.Ve çok memnunum.

    YanıtlaSil
  6. yazı güzel ve beni aydınlattı bende hemen alışveriş listeme ekleyim
    izleyicin oldum sena dursun bana da beklerim http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler işte bu saolun

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma