25 Mar 2013

TİME BALM CONCEALER

The Balm'ın ilk tanıştığım ürünlerinden biri olan Time Balm kapatıcıyı zaman zaman makyajlarımda kullanıyorum.
7,5 gramlık minik bir ambalajı olan kapatıcının yapısı yoğun olduğundan uzun süre bitmiyor.
Ben bu kapatıcıyı seçerken elimde denedim,rengini açık buldum.Görevli ise göz altı için açık rengini önerince,nasıl aldandım bilmiyorum ama ürünü aldım.Bendeki lighter than light rengi.Maalesef göz çevrem için bile çok açık kalıyor.Dolayısıyla yüzümdeki kusurları kapatmak için hiç kullanamadım.


Kapatıcının üzerinde uygulama süngeri vardı ancak hijyenik bulmadığım için çöpe yolladım.Kapatıcı fırçasıyla uyguladığım ürünün orta derece kapatıcılığı var.İçinde paraben bulunmuyor.Gece gözünüzde kaldığında bakım yapmak gibi bir vaadi var ama ben hiç bırakmadım.


Elimdekini bitirebilirsem koyu bir rengini almayı  planlıyorum.Fiyatını hatırlamıyorum ancak indirimlerde uygun fiyata alınabilir.

10 yorum:

  1. Fiyatı 20 TL'ydi. ama benim tenimde baya iyi durdu bu ton ya :) beyaz peynir gibi olduğumdan anca :)

    YanıtlaSil
  2. altına iyi nemlendirici sürmek şart bu ürünün yoksa kabus oluyor

    YanıtlaSil
  3. Bende de aynı renk kapatıcı ve aynı fırçadan var :)) Geçen haftadan beri bu kapatıcıyı fırçayla sürüyorum ve çok beğeniyorum uygulamasını. Gayet başarılı ikisi de..

    YanıtlaSil
  4. tenten tene degısen bır durumdur sans meselesı banada beklerım sevgıler:)

    YanıtlaSil
  5. anacım nasıl da bereketli bir ürün sür sür bitmiyor yaaa :/

    YanıtlaSil
  6. bu ürünü indirimde almayı planlıyordum güzel bir yazı oldu benim için:)

    ayrıca bloğuma beklerim
    http://kozmetikcicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. al benden de o yaa.açık olduğu için daha bir morr göründü göz altlarım.o morluk olmasın diye cilt tonuna yakın renk sürülmeliymiş göz altına da.bi daha gelmicem o görevlilerin gazına! bitmio meret

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım pek çok yerde görevlilerin önerilerine kulak asmıyorum artık.gerçekten bu konuda eğitimli olanlar dışında tabi :)

      Sil
  8. bendede aynı renk var ama benim cildim ile aynı tonda olduğu için beğeniyorum. kapatıcı bulmam yada fodnoten bulmam imkansız piyasadaki tüm en açık renkler bana en az 3 ton koyu geliyor ve ben fondotenimi benden 1-2 ton açık severim düşün. gratiste çok cici mi cici bir çalışan var markalardan ve ürünlerden en açık renk olanları hangisi dedin ve bi loreal true match bide bunu getirdi loreal çok sarı alttonluydu bende bunu aldım :) herkes kurutuyor diyor çok ilginç ben hiç kuruma yaşamadım hata yüzüm herzamanki gibi deli gibi yağlandı :) ama yapısı baya yoğun o bir eksi olabilir ürüne. ben indirimsiz 20 liraya aldım loreal 32 tl idi bide :) fiyatıda iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi renk açık olunca çok uzun süre kullanamdım ama indirimli fiyatıyla özellikle karma ve yağlı ciltler için tercih edilesi bir ürün bence :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma