5 Şub 2013

YVES ROCHER BİO YENİ ORGANİK SERİ

Tatile çıkmadan önce Yves Rocher'in yeni çıkan organik serisinden,Roll-on ve duş jeli olmak üzere iki ürün seçmiştim.Ürünleri kullandım ve sizlerle paylaşmak istedim.


%100 Doğal içerikli duş jeli; %99'u doğal içeriklerden oluşuyor. Paraben, silikon, mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermiyor. Kokusu çok güzel ve içeriğinde bulunan parfümde  doğal içerikli.

Ferahlatıcı Roll-on; %98'i doğal içeriklerden oluşuyor. Parfümü %100 doğal içerikli. Değişik bir kokusu var ,bana deniz kokusunu anımsattı. Paraben, silikon, mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermemesi,Ter bezlerini tıkayarak sağlığı tehdit eden Alüminyum Tuzu içermemesi büyük bir artı bence.Duş jeli vb ürünlerde doğallığa çok takılmasamda cilt tarafından emilen roll-on gibi ürünlerde doğallık önemli bence.Ürün giysilerde iz bırakmıyor ancak kuruma hızı biraz yavaş.Tamamen kuruması için biraz zaman geçmesi gerekiyor.Bir diğer güzel özelliği ise terlemeyi engellemeden ter kokusunu engellemesi.




Ben ürünlerin her ikisinden de memnun kaldım.Bir de cilt için makyaj vb.temizleyici bir ürünü vardı onuda daha sonra almayı düşünüyorum.

Ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak her ikisi de 8.90 fiyata sahip.

3 yorum:

  1. Aciklayici bu guzel post icin cok tesekkurler,blogun cok guzel takibindeyim,bende beklerim sevonugozunden.blogspot.com
    Sevgilerle ♥♥♥

    YanıtlaSil
  2. bu organik deolardan genel olarak hiç memnun değilim..Bunu denemedim, gerçekten etkili mi merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  3. Ter kokusunu önlemede başarılı gerçekten.Uyguladığım ürün beni ertesi güne kadar idare etti.Kokusunu herkes sevmeyebilir ama uygulandığında o kokuda çok hissedilmiyor.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma