9 Oca 2013

ESSENCE BREAKING DAWN KOLEKSİYONU

essence Breaking Dawn koleksiyonunu 25 Kasım itibariyle aradım. Maalesef Ankamall Gratiste sadece altın tonlu ojesi ve pigmentlerini görebilmiştim.Yılbaşı haftası hem Rossmann hem de Gratiste ürünler mevcuttu.bende Bu üç parçayı tercih ettim.Aydınlatıcısını Mary Lou'ya sahip olduğum için almadım.


Allık uygulandığında gayet güzel görünüyor.Gloss tek başına fazla parlak geldi.Kırmızı ruj üstünde fazlalığını alarak kullandım.Oje ise benim için gereksiz bir alışveriş oldu çünkü zaten muadili renklerim varmış.

10 yorum:

  1. Allik ve oje bende de var. Dogrusu oje benim icin de cok gereksiz bir alisveris oldu hatta ben iki farkli renk almistim, toplam 3 taneydi. Ama bu blush varya *.* harika ötesi hemen 2 tane aldim! :) Ve o zamandan beri her gün kullaniyorum ve cok ama cok memnunum :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hala satılıyor mu? ya da internetten alabilme şansım var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann'da bazı oje,pigment far,eyeliner gibi bazı ürünleri daha da uygun fiyata gördüm ama internette satılıp satılmadığını bilemiyorum.

      Sil
  3. essence serilerini sınırlı sayıda mı üretiyo çünkü ben bu muhteşem seriyi yeni keşfettim ve üzerinden çok zaman geçmiş. Rossmann dışında veya orda bütün parçaları bulabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Essence sürekli olan ürünlerinin yanında sık sık koleksiyon ürünleri çıkartıyor.Breaking Dawn'da özel üretimdi.Ojelerini,pigmentlerini bazı rossmannlarda indirim sepetlerinde görüyorum ama allığı hiç görmedim canım.

      Sil
    2. Lip glosstan görmüşmüydün peki 10 sonra istanbuldayım ilk işim Rossmann'a gitmek olur ama görmediysen pek te gerek yok

      Sil
    3. İlk başta gloss'ta görmüştüm ama şimdilerde pek görmüyorum. Ama her Rossmann aynı olmuyor bakabilirsin yine de ...

      Sil
  4. Ciddi ciddi beğendiğim ilk lip gloss ve bitmiş seri. şu an gerçekten ağlayabilirim. Ulaşabileceğim hiç bi yer yok mu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis ve Rossmann dışında pek denk geleceğini sanmıyorum canım.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma